TEB (Türk Ekonomi Bankası) Müfettiş Yardımcısı İlanı

Türk Ekonomi Bankası yayınladığı yeni bir iş ilanı ile Teftiş Kurulunda kariyer yapmak isteyen adaylar için Müfettiş Yardımcısı Genel Başvuruları alıyor.

Banka tarafından belirtilen ilan detayları şu şekilde yer aldı;

Türk Ekonomi Bankası  Müfettiş Yardımcısı Genel Başvuru

Denetim alanında kariyer yapmak isteyen genç yetenekleri, geleceğin denetim ortamını birlikte tasarlamak üzere sürekli gelişim fırsatları ve uluslararası kariyer olanakları sunan TEB, işe alım yapmaktadır.

Eğer 2022-2023 yıllarında örgün öğretim veren üniversitelerin lisans bölümlerinden mezun olduysanız ya da 2 yıla kadar deneyimli bir genç profesyonelsiniz, analitik ve sorgulayıcı bir bakış açısına sahipseniz, takım çalışmasına inanıyorsanız, teknolojiyi ve dijitalleşme trendlerini yakından takip ediyorsanız, stratejik bakış açısına sahipseniz, güçlü bir iletişim ve çözüm odaklı bir yaklaşımınız varsa, seyahat etmeyi seviyorsanız ve çok iyi derecede İngilizce biliyorsanız, TEB tam size göre.

Son iki yıl içerisinde alınmış TOEFL IBT: 80, TOEIC: 780, IELTS: 6.5, YDS: 80 belgesi olan adaylar İngilizce sınavından muaf tutulacaktır.

TEB, geleceğin iş dünyasına hazırlayan benzersiz eğitim ve gelişim fırsatları, finans dünyasının birçok alanını deneyimleyebileceğiniz, sürekli gelişen bir iş ortamı, stratejik ortağı BNP Paribas ile sunduğu uluslararası kariyer fırsatları, en verimli şekilde çalışabileceğiniz, iş yaşam dengenizi en iyi şekilde düzenlemenizi sağlayan hibrit çalışma modeli ile adaylarına birçok avantaj sunmaktadır.

Banka Müfettiş Yardımcısı nedir? ( Konu ile ilgili bu makaleyi okuyabilirsiniz.) Banka Müfettiş Yardımcısı

İş ilanı için başvuruları bu bağlantı üzerinden yapabilirsiniz.

https://www.kariyer.net/is-ilani/turk-ekonomi-bankasi-a-s-teftis-kurulu-genel-basvuru-3407128