Aktif Bank’tan İhtiyaç Duyan Herkese Borç Kapama Kredisi

Aktif Bank'tan İhtiyaç Duyan Herkese Borç Kapama Kredisi
Aktif Bank'tan İhtiyaç Duyan Herkese Borç Kapama Kredisi

Haber Kervanı’nda yer alan bilgiye göre kredi borçlarını kapatmakta zorlanan vatandaşlara yardım etmek amacı ile Aktif Bank bir kredi imkanı sundu.

Sunulan kredi ile birlikte borçlar kolaylıkla kapanacak. Pandeminin ekonomik açıdan etkilerini azaltmak adına Aktif Bank, vatandaşlara borç taşıma kredisi sundu.

3 ay erteleme hakkı sunan banka, küçük işletmeler ya da diğer ihtiyaçlarını karşılamak isteyen vatandaşların yardımına koştu.

Uygun ödeme koşulları ile kredilerini yapılandırmak isteyen herkese uygun ödeme koşulları sunuluyor. Tüm borçların tek bir yere toplanmasını sağlayan Aktif Bank, PTT üzerinden yapılan başvurular ile borç kapatma kredisi sunuyor. 30.000 TL’ye kadar kredi imkanı sunan bankanın kredisi 36 ay vade ile sunuluyor. Faiz oranı ise yüzde 1,99’dan başlayacak şekilde belirlenmiş olan kampanya kapsamında herhangi bir kefil şartı da bulunmuyor.

Yüzde 1,99 Faiz Oranı

Adresinize en yakın PTT Şubesine giderek gerekli belge ve bilgileri ileterek başvuru yapabiliyor, kredinizi alabiliyorsunuz. 15.000 TL’lik kredi alındığı takdirde 36 ay vade ve yüzde 1,99 faiz oranı uygulanıyor.  Kredinin aylık ödemesi 625,78 TL olarak ödeniyor. Kredi tahsis ücreti, 78,75 TL​ ve yıllık efektif faiz oranı ise yüzde 33,2618 olarak aktarılmaktadır.

Kredi kapsamında belirlenen aylık ve yıllık efektif faiz oranları ücret, vergi, fon ve faiz kapsamında hesaplanmış, sigorta ve BSMV hariç olarak yer almaktadır. Kredi faiz oranı ise kredi notuna göre değişiklik gösterilir. Daha detaylı bilgi için Aktif Bank’ın resmi internet sitesine giriş yapabilirsiniz.