Alternatif Bank 2022 Engelsiz Bankacılık Ideathon Başlıyor

Alternatif Bank 2022 Engelsiz Bankacılık Ideathon Başlıyor
Alternatif Bank tarafından “Engelsiz Bankacılık” alanında hayata geçirilen “Ideathon” başvuruları, 21 Mart 2022 tarihine kadar devam ediyor. Tüm üniversite öğrencilerinin ve yeni mezunların yaratıcı projelerine açık olan programa başvuru yapmak isteyen kişiler, bu tarihe kadar projelerini tamamlayıp yollayabilecekler!

Herkes için hak temelli ve erişilebilir bir bankacılık deneyimi

Banka tarafından yapılan açıklamaya göre, herkes için hak temelli ve erişilebilir bir bankacılık deneyimi oluşturmak hedefleniyor. Bu kapsamda “Engelsiz Bankacılık” çalışmalarına ve projelerine odaklanan banka, katılımı arttırmak ve yeni yaratıcı projeleri hayata geçirmek için hız kesmeden uygulamalarına devam ediyor.

Alternatif Bank, bu doğrultuda Türkiye’deki tüm üniversitelerin lisans, lisansüstü öğrencilerinin ve mezuniyetinin üzerinden en fazla 1 yıl geçmiş yeni mezunların başvurarak fikir ve projelerini yarıştıracağı ‘Engelsiz Bankacılık Ideathon’unu bir kez daha hayata geçirdiğini açıkladı. Bu yıl 3’üncüsü düzenlenen Ideathon’a başvurular alınmaya başlandı ve bu başvuruların 21 Mart 2022 tarihine kadar alınmaya devam edileceği belirtildi.

İnternet üzerinden kolay başvuru!

Ideathon programına başvuru yapmak isteyen gençler, “Engelsiz Bankacılık Ideathon”na 21 Mart’a kadar www.alternatifbankideathon.com adresinden başvuruda bulunabilecekler.

Programa katılmaya hak kazanan kişilere süreç boyunca hem teorik hem uygulamalı olarak Design Thinking eğitimi verilecek. Programda birinci olan gruba 25 bin lira ve Alternatif Bank’ta staj imkânı; ikinci olan gruba 15 bin lira ile Alternatif Bank İK bölümünde mülakat simülasyonu ve üçüncü olan gruba ise 10 bin lira ile ödül verilecek.