İş Bankası ‘Yılın Bankası’ Ödülünü Aldı

Bankacılık sektörünün önemli yayınlarından birisi olarak değerlendirilen The Banker dergisi tarafından düzenlenen bir ödül töreni içerisinde İş Bankası ‘Türkiye’de Yılın Bankası’ ödülüne layık görüldü. Bankanın göstermiş olduğu bu performansta finansal çalışmalarının yanı sıra dijitalleşme sektöründe göstermiş olduğu başarı ve inovatif çalışmalarının etkisinin büyük olduğu belirlendi. Ödül töreni Londra’da düzenlendi. Verilen ödülü ise İş Bakası Genel Müdür Yardımcısı Gamze Yalçın aldı.

Yapılan değerlendirmeler sonrasında İş Bankası, Eylül 2019 yılı itibariyle geçerli olmak üzere konsolide aktif büyüklüğünü 526.3 milyar liraya kadar yükseltti. Şimdiye kadar yaptığı çalışmalarla birlikte ‘Türkiye’nin en büyük özel bankası’ unvanını korumayı başardı. Bu yıl içerisinde ekonomiye sağlamış olduğu toplam katkının ise 396.1 milyar lira düzeyinde olduğu belirlendi.

İş Bankası geçmişten günümüze kadar müşteri odaklı yaklaşımını teknoloji ile birleştirmeye devam ediyor. Türkiye’de bankacılık sektöründe, teknolojiye yönelik yaptığı çalışmalarla pek çok alanda sektöre öncülük etmeye devam ediyor. İş Bankası’nda tüm yenilikçi çalışmalar süreci destekleyen şube ve çalışanları ile hız kesmeden devam ediyor.

‘The Financial Times’ bünyesinde yayınlanmaya devam eden ve bir aylık dergi olarak tanımlanan ‘The Banker’ dergisi tarafından düzenlenen ödül töreninde, İş Bankası Türkiye genelinde ‘Yılın Bankası’ olarak seçildi. Ödüllerin, alanında uzman bankacılar ve analistler tarafından gerçekleştirilen gerçek görüşlere dayalı olarak veriliyor. Dünyanın pek çok ülkesinde bulunan ve aktif olarak çalışan bankaların değerlendirmelerini de bünyesinde barındıran ödül töreninde İş Bankası bir ödülle dönerek ülkemizi de gururlandırmayı başardı.