Alternatif Bank “En İyi KOVİD Girişimi” Ödülünün Sahibi Oldu!

Alternatif Bank "En İyi KOVİD Girişimi" Ödülünün Sahibi Oldu!

Alternatif Bank, uluslararası finans yayın grubu olan Retail Banker International tarafından “En İyi KOVİD Girişimi” ödülünün sahibi oldu. Bu yıl 36.’sı düzenlenen 2022 Bankacılık Ödülleri’nde banka, “Dokümanların Dijitalleştirilmesi” projesi ile “Bankacılık Sektörü – En İyi KOVİD Girişimi” kategorisinde ödül aldı.

Alternatif Bank’ın sahip olduğu ödülün yanı sıra, “En İyi Müşteri Deneyimi”, “En Yenilikçi Şube Girişimi” ve “En İyi Bankacılık Yapay Zeka Kullanımı” gibi 3 farklı kategoride de finale kaldığı görüldü.

Alternatif Bank’ın “Dokümanların Dijitalleşmesi” Projesi

Alternatif Bank tarafından oluşturulan “Dokümanların Dijitalleşmesi” Projesi, yeni müşteri ve ürün süreçlerinde ıslak imza gerektiren onay adımlarını internet ve mobil bankacılık üzerinden gerçekleştirmeye olanak tanıdı. Böylelikle banka, müşterilerin hızlı ve kolay bir şekilde tüm bankacılık işlemlerini tamamlamasını sağladı.

Banka bu süreçte, bankacılık hizmetlerinde süreç verimliliğini artırmış oldu. Alternatif Bank açısından dijitalleşme yolculuğunda önemli bir adım olan bu proje ile onay süreçleri sistem üzerinden hızlıca gerçekleştirildi. Bankanın ödül almasını sağlayan da Dokümanların Dijitalleşmesi Projesi oldu.