Halkbank Tarsus’ta İkinci Şubesini Açıyor!

Halkbank Tarsus'ta İkinci Şubesini Açıyor!
Halkbank Tarsus'ta İkinci Şubesini Açıyor!

Tarsus Akdeniz’de yer alan habere göre, Halkbank Tarsus’ta ikinci bir şube açacak. Tarsus Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı olan Mahmut Şahin, yeni açılacak şube ile ilgili açıklama yaptı. Şahin açıklamasında, “Hepimizin bildiği üzere; Esnaf ve Sanatkarın bankası, Halk Bankamızın ilçemizde bir tek şubesi var. Halk Bank Tarsus Şubesi, ilçemiz Esnaf ve Sanatkarlarına, Tarsuslu hemşerilerimize yıllardır başarılı bir biçimde hizmet etti.” dedi.

Konuşma esnasında Halkbank Şube Müdürüne, şube çalışanlarına ve daha önce şubede çalışmış olan tüm personellere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Nüfus artışı ile ekonomik açıdan büyüyen ve gelişen Tarsus’ta esnaf ve sanatkarların iş hacminin de büyüdüğünü dile getirdi. Bu büyüme ve gelişmelerin sonucunda ikinci bir Halkbank Şubesi’ne ihtiyaç duyduklarını dile getiren Şahin, açıklamasına devam etti.

Halkbank Çalışanları Özveri ile Çalışıyor

Şahin, “Mevcut Halk Bank Müdür ve personellerinin özverili çalışmalarına rağmen; esnaf ve sanatkarlarımız banka önlerinde, veznelerde , gişelerde uzun süreler beklemeye başladı. Şimdi ben de bir esnaf ve sanatkar olarak şunu söylemek isterim. Esnaf ya da sanatkar iş yerinin dışında bir yerde durduğunda ateşin üstünde gibi hisseder. Bugün bir esnaf ya da sanatkar 1-2 saat işyerinden ayrı kaldı mı işleri aksar, müşterisine mahcup olur, ekmeğinden olur kısacası. Bizlere esnaf ve sanatkarlarımızdan son 2-3 yıldır bu yönde bir çok şikayetler gelmeye başladı, bizler de keza sürekli Halk Bank ile iş yaptığımız için, tabiri caizse bir ayağımız Halk Bankta olduğu için bu sıkıntılara bizzat şahit olduk.

Başta Sayın Kalkınma Bakanımız Lütfi Elvan olmak üzere, Halk Bank Genel Müdürü Osman Arslan, Halk Bank Adana Bölge Müdürü Mustafa Atlı, Halk Bankası Tarsus Şube Müdiresi Selma Ceylan, Merkez Birlik Başkanımız Abdulkadir Akgül ve Bölge Birlik Başkanımız Muhammet Yalçın’a çeşitli vesilelerle konuyu anlattık. Şikayet ve taleplerimizi ilgili mercilere bildirdik. Allaha çok şükürler olsun ki girişimlerimiz meyvesini verdi. Bu konuda ilçemiz halkına, Tarsus Esnaf ve Sanatkarlarımıza müjdeli haber vermek nasip oldu. Kısmet olursa, Halk Bankamızın 2. Şubesi 21.12.2020 Pazartesi günü Yeni Ömerli Mahallesi, Hilmi Seçkin Bulvarı, No:27, Yeşil Yol Kahve Durağı karşısında açılacak. İlçemiz Esnaf ve Sanatkarlarına hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Konuyla ilgili taleplerimizi dinleyen ve çözüm noktasında emek veren herkese şahsım ve temsilcisi olduğum Tarsus Esnaf ve Sanatkarlar adına ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum.” dedi.