Anadolu Hayat Emeklilik Yeni Mezun Uzman Yardımcısı Alımı!

Anadolu Hayat Emeklilik Yeni Mezun Uzman Yardımcısı Alımı!

Anadolu Hayat Emeklilik tarafından yayımlanan ilana göre, “Uzman Yardımcısı” aranıyor. Başvuru yapacak olan adaylarda herhangi bir iş deneyimi aranmıyor.

Anadolu Hayat Emeklilik Uzman Yardımcısı Başvuru Şartları

Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıda belirtilen özelliklere uyum sağlaması gerekmektedir:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Sınav tarihinde 30 yaşını doldurmamış olmak,
  • Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren İşletme, İktisat, Matematik, İstatistik, Aktüerya, Ekonometri, Endüstri Mühendisliği, İşletme Mühendisliği ve Matematik Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak,
  • Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış ya da en az 1 yıl süreyle tecil ettirmiş olması
  • Daha önce şirket tarafından açılan sınavların mülakat aşamasından başarısız sayılmamış olmak
  • İleri seviyede İngilizce dil bilgisine sahip olmak ve belgelemek

* Adayların İngilizce dil bilgisini belgelemesi için IELTS, ITEP, YDS/e-YDS ya da TOEFL sınavına girmiş olması gerekir. Başarılı sayılabilmesi için alınması gereken puanlar aşağıdaki gibidir:

  • IELTS 6
  • ITEP (Academic-Plus) 3,8
  • YDS / e-YDS 85
  • Almanca Goethe Enstitüsü Goethe-Zertifikat C1 (ZMP)/Goethe-Zertifikat C2 (GDS)
  • Fransızca Fransız Milli Eğitim Bakanlığı DALF C1/DALF C2 ya da TEF 500

Başvuru Süreci ve Aşamaları

Anadolu Hayat Emeklilik tarafından yayımlanan iş ilanına başvuru yapan adaylar, sınav ve mülakat sürecinden geçecektir. Başvuru süreci 3 aşamadan oluşacaktır. İlk aşamada adaylar Uzman Yardımcılığı Sınavı‘na girecektir. Burada adaylara Genel Yetenek Testi uygulanacaktır.  Sınav; sayısal ve sözel kavrama, veri yorumlama, sistematik düşünme ve problem çözme becerilerinin ölçülmesine yönelik sorulardan oluşacak ve online olarak yapılacaktır. Genel Yetenek Testi’ni başarıyla tamamlayan adaylar Ön Mülakat aşamasına geçecektir.

İkinci aşamaya, Genel Yetenek Testi ve Ön Mülakat aşamalarında başarılı olan adaylar davet edilecektir. Bu aşamada Değerlendirme Merkezi Aktiviteleri ve Kişilik Envanteri Uygulaması yapılacaktır. Bu uygulamalar; adayların görevlerinde gösterecekleri performansı, iş simülasyonlarıyla gözlemleme olanağı sağlayan ve kendi yetkinliklerini nasıl değerlendirdiklerini, davranış ve eğilimlerini gösteren uygulamalardır.

Üçüncü aşamaya, Değerlendirme Merkezi Aktiviteleri ve Kişilik Envanteri Uygulamalarında başarılı bulunan adaylar davet edilecektir. Bu aşamada Mülakat yapılacaktır. Bu aşamaya geçen kişiler, Anadolu Hayat Emeklilik üst düzey yöneticileri ile görüşme sağlayacaktır. Mülakattan başarıyla ayrılanlara, e-posta yolu ile bilgilendirme yapılacaktır.

Tüm başvurular online olarak toplanacaktır. Banka bu pozisyon için aktif şekilde alım gerçekleştirmektedir. Son başvuru tarihi belirlenmemiştir. Adaylar aşağıda yer alan link aracılığı ile CV’lerini bankaya iletebilmektedir.

https://www.linkedin.com/jobs/view/3031041371/