Anadolubank ‘En Insurtech Banka’ Ödülünü Aldı

Anadolubank 'En Insurtech Banka' Ödülünü Aldı

Anadolubank, sigortacılık alanında dijital dönüşümü desteklemek amacıyla verilen Türkiye Insurtech Ödülleri’nde, “En Insurtech Banka” ödülünün sahibi oldu. Banka, sektör içerisinde sunmuş olduğu inovatif fikirler ve güncel teknolojilerle hayata geçirdiği projeler sayesinde bu ödüle layık görüldü.

En Insurtech Banka Ödülü

Türkiye Insurtech Ödülleri, Türkiye’de sigorta sektöründe inovatif fikirler ve güncel teknolojiler sunan projeleri değerlendirerek veriliyor. Bu yıl 4-5 Mart 2022 tarihlerinde düzenlenen ödül töreninde, ürün ve hizmetlerin teknolojik alt yapısı ve dijital entegrasyon konusu dikkate alındı. Anadolubank kesintisiz sunmuş olduğu dijital entegrasyon ve teknolojik alt yapı hizmetiyle, Türkiye Insurtech Ödülleri 2022’de “En Insurtech Banka” ödülünün sahibi oldu.

“Müşterilerimizin tüm finansal ihtiyaçlarını teknolojinin etkin kullanımıyla karşılama gayreti içerisindeyiz.”

Bankanın sahip olduğu ödülle ilgili olarak değerlendirmelerini paylaşan Anadolubank Pazarlama ve Sigorta Bölüm Başkanı İnanç Altan, “Anadolubank olarak müşterilerimizin tüm finansal ihtiyaçlarını teknolojinin etkin kullanımıyla karşılama gayreti içerisindeyiz.” dedi. Altan açıklamasına şu ifadelerle devam etti:

“En iyi müşteri deneyimini sağlamak adına bir yandan ürün ve hizmetlerimizi çeşitlendirip, bir yandan da  dijital dönüşüm çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bu anlayışla geliştirdiğimiz ‘Anadolubank Sigorta Platformu’ ile 14 ayrı sigorta şirketi üzerinden çok sayıda ürün için oluşturulan teklifleri müşterilerimize sunabiliyoruz. Uçtan uca otomasyon ile üretim yapabildiğimiz, daha önce de ödül alan ‘Sigorta Botu’ ürünümüzü her geçen gün geliştirerek müşterilerimize teknolojik açıdan sunduğumuz deneyimi daha da iyileştirmeyi hedefliyoruz. Tüm bu gelişmeler doğrultusunda, sigorta sektöründe dijital dönüşüm farkındalığını artırmak adına düzenlenen Türkiye Insurtech Ödülleri’nde ‘En Insurtech Banka’ seçilerek yeni bir başarıya imza atmış olduk. Önümüzdeki dönemde de sigorta alanında teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek bankamızın iş süreçlerini geliştirmeye, müşteri deneyimini daha da iyileştirmeye ve müşteri memnuniyetini en üst seviyeye taşımaya yönelik çalışmalarımızı kesintisiz bir biçimde sürdüreceğiz.”