Anadolubank ve Marsh Türkiye İş Birliği

Sigorta brokerliği ve risk yönetimi alanında dünyanın öncü kuruluşlarından biri olan Marsh Türkiye ve sürdürülebilir, karlı ve verimli büyüme stratejisi ile sektörün saygın kurumları arasında yer alan Anadolubank, iş birliği ile müşterilerine destek olmaya devam ediyor.

Anadolubank Pazarlama ve Sigorta Bölüm Başkanı İnanç Altan; “Anadolubank olarak önceliğimiz, müşterilerimizin ihtiyaç duydukları tüm finansal hizmetlere ulaşmalarını sağlamak. Risk yönetimi konusunda Marsh Türkiye ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği sayesinde özellikle ticari müşterilerimize bankacılık hizmetleri dışında sunduğumuz sigorta ürün yelpazemizi daha da genişletmiş olduk. Son dönemde firmalarımız tarafından sürekli talep aldığımız Alacak sigortası, Siber Güvenlik, Yönetici Sorumluluk gibi ürünleri de sunabilecek olmaktan dolayı çok mutluyuz. Anadolubank olarak Marsh Türkiye ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği sayesinde müşterilerimizin hem risklerini en iyi şekilde yönetmelerini hem de en iyi sigorta hizmetini, en uygun maliyet ve kapsamla alabilmelerini sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

İş ortaklığı ile ilgili konuşan Marsh Türkiye Eş CEO’su Yeşim Aksüt, “Türkiye’deki 50 yıllık bilgi birikimimiz ve 100 yılı aşkın küresel tecrübemizle Anadolubank müşterilerinin alacak sigortası, siber güvenlik ve yönetici sorumluluk branşlarında sigorta ve risk danışmanlığı alanında çözüm ortağı olmaktan mutluluk duyuyoruz. Uzun zamandır bu projenin altyapısını geliştirmek için çalışıyorduk, sonuçta başarılı ve sektöre güzel bir örnek olacak nitelikte bir iş birliğine daha imza attık. Kurguladığımız başarılı yönetişim modeli ve enerjimizle birlikte Anadolubank müşterilerinin ticari serüvenlerine eşlik eden ve risklerini en doğru şekilde kapsayan alacak sigortası, siber güvenlik ve yönetici sorumluluk branşlarında sigorta ve risk danışmanlığı çözümleri sunmayı hedefliyoruz. Geliştirdiğimiz ve hayata geçirdiğimiz bu stratejilerle bankasürans alanında örnek çalışma ve projelere imza atıyoruz” şeklinde ifade etti.