Bugün Son Gün! TEB Genel Müdür Yardımcısı’ndan Bayram Kredisi Açıklaması!

bugun-son-gun-teb-genel-mudur-yardimcisindan-bayram-kredisi-aciklamasi

TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi bayram kredisi kampanyası hakkında bilgilendirdi.

TEB Avantajlı Bayram Kredisi Paketinde Son Gün!

Türk Ekonomi Bankası yaklaşan Kurban Bayramı’nda müşterilerinin artan nakit ihtiyaçlarının karşılanması için bayram kredisi kampanyası tasarlayarak hizmete sundu. Kredi kampanyası paketi çeşitli avantajları kapsıyor. TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi bu kampanyayla ilgili açıklamalar yaptı. Gökhan Mendi, bu kampanya ile TEB müşterilerinin bayram öncesinde ve bayramda yaşamaları muhtemel nakit ihtiyaçlarının giderilmesinin amaçlandığını, TEB avantajlı kredi paketiyle Kurban Bayramı’nın daha rahat bir şekilde geçirilebileceğini söyledi.

TEB Bayram Kredisi ile İlgili Açıklama Yapıldı

TEB tarafından Gökhan Mendi’nin görüşlerinin de yer aldığı bir açıklama yapıldı. Açıklamada Kuran Bayramı vesilesiyle hayata geçirilen kredi kampanyası sayesinde nakit ihtiyaçların kolaylıkla karşılanabileceği, bu amaçla bireysel ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen kişilerin bu fırsattan yararlanabilecekleri belirtildi. Türk Ekonomi Bankası’nın bayram kredisi kampanyası ayrıca diğer bankalara borcu olan kişilerin tüm borçlarını tek bir bankada toplamalarına da imkan sağlıyor. TEB borç transferi kredisi olarak da adlandırılan kampanyanın 31 Ağustos 2019 (bugün) tarihine kadar devam edeceği de bildirildi. Kredi kullanacak olan kişilere Findeks notuna göre değişik vadeler uygulanırken, aylık kredi faiz oranları da yüzde 1.49’dan başlıyor. TEB daha önce bu oranları yüzde 1.69 olarak belirlemişti.

TEB Kredi Kampanyası ile Aylık Yüzde 1.49 Faiz

Gökhan Mendi açıklamasında TEB olarak müşterilerinin nakit ihtiyaçlarına etkin çözümler üretmeye devam ettiklerini, avantajlı bireysel kredi kampanyası ile yeni kredi kullanılabildiği gibi, borç transferi yapılarak diğer bankalara olan kredi borçlarının kapatılabildiğini, diğer bankalara borçlu olan kişilerin bu borcunu TEB’e transfer etmeleri halinde aylık yüzde 1.49’dan başlayan faiz oranlarından yararlanabileceklerini söyledi.