Denizbank Bireysel Danışman İlanı

Denizbank, sosyal medya ( linkedin) hesabında yayımladığı yeni bir iş ilanı ile İstanbul Anadolu Yakası bölgesi için Bireysel Danışmanlar alacağını belirtiyor.

Özellikle BES ve SPK lisansına sahip adayların dikkatini çekecek olan ilan, “Sen Yeter ki İste!” sloganıyla paylaşıldı.

Banka tarafından Linkedin hesabından paylaşılan banka iş ilanı detayları şu şekilde yer aldı.

 

” Eğer güçlü bir takım ruhuyla iş birliği yapmayı ve işini sahiplenerek sınırlarını zorlamayı seven tutkulu bir kişiysen, girişimci fikirlerini eyleme dönüştürmek için hazırsan ve aşağıdaki niteliklere de sahipsen, seni aramızda görmek isteriz.

Bankacılık sektöründe en az 5 yıllık Bireysel Bankacılık satış alanında Şube deneyimim var. İyi derecede İngilizce biliyorum ve MS Office uygulamalarına hakimim. Ayrıca BES ve SPK lisans belgesine sahibim veya sınavlarına girdim. Aktif araç kullanabilirim ve ilişki ve iletişim yönüm kuvvetlidir. İkna kabiliyetim de güçlüdür ve askerlik hizmetimi tamamladım veya en az iki yıl tecilim var.

Eğer yukarıdaki nitelikler seni tanımlıyorsa, İstanbul Anadolu Bölge Müdürlüğü’ne bağlı şubelerimizde çalışmak üzere “Bireysel Danışman” arıyoruz. Görevin, Bireysel Bankacılık ürünlerini müşterilerimize farklı hizmet anlayışıyla sunarak memnuniyet yaratacak, hacimsel hedefleri gerçekleştirecek, yeni müşteri kazanımını sağlayacak ve mevduat yönetimi tarafında tecrübeli olacak şekilde tasarlanmıştır. Yeniliğin, teknolojinin ve kariyerin ilerisi Deniz’de seni bekliyor!”

İlgili iş ilanına başvurmak ve diğer detaylar için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

https://www.linkedin.com/jobs/view/3522415170