MobilDeniz Uygulamasında Kullanıcı Deneyimi İyileştirilecek

Türkiye’nin ilk mobil bankacılık uygulamalarından biri olan MobilDeniz üzerinde kullanıcı deneyimini iyileştirecek bir atılım yapıldı. Denizbank, bu deneyimi sunabilmek için Commencis ile iş birliği yaptı.

Faaliyetlerinde son teknolojileri takip eden ve bu teknolojileri inovasyon merkezine aktaran banka, yenilikçi mobil bankacılık uygulamaları ile kullanıcı deneyimlerinde iyileştirme yapmak istedi. Böylelikle dünya üzerinde önde gelen dijital çözüm ortaklarından biri olan Commencis ile ortaklık kuruldu. Yapılan iş birliği doğrultusunda, bankanın dijital kanallar aracılığıyla kullanıcılara sunmuş olduğu ürün ve hizmetlerin çok daha kolay bir şekilde erişilebilir hale getirilmesi hedeflendi.

MobilDeniz En Beğenilen Uygulama Olacak

Konuya yönelik olarak açıklama yapan Denizbank Dijital Kuşak Bankacılığı Grup Müdürü Gökhan Çam şu cümlelere açıklamasında yer verdi:

“Bugün tüm şubelerimizden 15 kat daha fazla ziyaretçi aldığımız MobilDeniz’i, kullanıcı ihtiyaçları doğrultusunda müşteri odaklı yaklaşımımız ve ortak akıl felsefemiz çerçevesinde hayata geçirdiğimiz iş birlikleriyle geliştiriyoruz. Gayemiz, en beğenilen uygulama olma yolunda kullanıcılarımızın hayatlarına her geçen gün artan bir enerjiyle temas etmek. Commencis iş birliğiyle MobilDeniz’i daha da iyileştirerek önemli işlere imza atacağız.”

Commencis İş Geliştirme ve Proje Yönetimi Direktörü İdil Süren ise şu ifadelere yer verdi:

“Bankacılık alanında, dijital müşteri deneyimini doğru şekilde hayata geçirmek en üst seviyede kullanıcı deneyimi ve uzmanlığı gerektiriyor. Bu anlamda, Commencis olarak geliştirdiğimiz ürünlerle, uzun yıllardır bankacılık sektörünün ve bankaların dijitalleşmesine önemli katkılar sunuyoruz. DenizBank ile kurduğumuz iş birliğiyle, müşteri ihtiyaçlarına hızlı ve kolay bir şekilde cevap verebilen bir dijital kanal deneyimi ortaya çıkarmayı hedefliyoruz.”