Denizbank CarrefourSA İçin Yeni Ödeme Dönemini Tanıttı

Denizbank, yenilikçi dijital cüzdanı olan fastPay kullanıcıları için yeni bir ödeme yöntemini tanıttı. Bundan böyle fastPay kullanıcıları, CarrefourSA marketlerinde yapacakları alışverişlerde, telefonlarını yana doğru çevirerek üretecekleri kare kod sayesinde hızlı, sağlıklı, masrafsız ve güvenli ödeme yapabilecek!

Koronavirüs salgını ile mücadele döneminde temassız ödeme yapabilmenin daha da önem kazandığı bugünlerde, Denizbank yeni bir iş birliği sağladı. Sabancı Holding ve CarrefourSA ile iş birliği yapan banka, temassız ödeme seçeneğini geliştirdi. Böylelikle Denizbank müşterisi olan ya da olmayan herkes tarafından kullanılabilen fastPay üzerinden cüzdan taşıma derdi, nakit para ihtiyacı olmadan CarrefourSA marketlerinden ödeme yapmak mümkün hale geldi. Bunun için kullanıcıların “İşyeri Ödeme Yap” bölümüne girmesi ve buradan telefonlarını yana çevirerek ekranda çıkan QR kodu (kare kod) okutması yeterli olacak.

Bununla birlikte Türkiye’nin 52 şehrinde bulunan 647 adet CarrefourSA marketinde fastPay ile yapılacak olan ilk alışverişte 10 TL değerindeki hediye bakiye müşterilerin hesaplarına iade edilecek. Söz konusu olan kampanya yıl sonuna kadar da devam edecek.

Sadece Finansal İhtiyaçlara Değil Hayatlarının Her Noktasına Dokunan Çözümler Üretiyoruz

Konuya yönelik olarak açıklama yapan DenizBank Dijital Dönüşüm, CRM ve Değişim Yönetimi Grubu Genel Müdür Yardımcısı Umut Özdoğan, müşterilerin sadece finansal ihtiyaçlarına odaklanmadıklarını belirtti. Hayatlarının her noktasına dokunan çözümler üretmeye odaklanmış olduklarını ifade etti. Özoğan’ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

“DenizBank olarak bu ihtiyaç doğrultusunda sağlıklı, masrafsız ve güvenli ödeme imkanı sunmak ve daha fazla kişinin hayatını kolaylaştırmak amacıyla hayata geçirdiğimiz projeler ile hizmet yelpazemizi geliştiriyoruz. Bu çerçevede hem sağlıklı ve güvenli alışveriş seçeneklerini artırmak hem ekosistemimizi her geçen gün daha da zenginleştirmek üzere CarrefourSA ile bir iş birliğine imza attık. Bugün itibarıyla 3 milyonu aşkın kişinin cebine ulaşmış fastPay ile kullanıcılara daha hızlı, daha pratik ve daha akıllı hizmet vermekten dolayı mutluluk duyuyoruz.”

CarrefourSA CRM ve Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı Bilal Genç ise konuya yönelik olarak şu açıklamada bulunu:

“Böylelikle fastPay müşterileri, CarrefourSA marketlerinden hijyenik koşullarda sosyal mesafe kuralları çerçevesinden yaptıkları alışverişleri paravan uygulaması bulunan kasalarımızdan temassız bir şekilde ödeyerek alışverişlerini tamamlamış olacak. Bu iş birliğinin hem CarrefourSA’ya hem de DenizBank’a katkı sağlayacağına inanıyoruz.”