Denizbank İDSO Konserlerine Devam Ediyor!

Denizbank yıllardan bu yana kültür ve sanata destek veren çeşitli çalışmalar yapmaya devam ediyor. 2004 yılından bu yana aktif olarak sürdürdüğü, İDSO ile anlaşmalı olarak yaptığı konserlere, yeni yılda da hız kesmeden devam edeceğini açıkladı. İDSO kurumsal sponsorluğu çerçevesinde gelişen ve ‘Sanata Evet’ sloganı ile yola çıkılan süreçte, konserlere gösterilen ilgi de her geçen gün yükselmeye devam ediyor. Denizbank sadece konserler anlamında değil, şimdiye kadar pek çok alanda kültür ve sanat çalışmaları gerçekleştirmeye devam ediyor. Denizbank ile İDSO arasında on iki yıl önce başlayan ve günümüzde hala devam eden işbirliği çalışmaları hala aktif olarak devam ediyor. Etkinlik çalışmalarının yine aynı heyecanla devam etmesi bekleniyor.

Denizbank yaptığı açıklamalarla birlikte sadece İDSO ile değil aynı zamanda Orkestra Akademik Başkent Konserlerinin tüm kurumsal sponsorluğunu da yürüttüğünü açıkladı. En son 2015 yılında, Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali ana sponsorluğunu üstlenerek bir ilke daha imza atmıştı. Klasik müziğe verilen destek, ülkede kaliteli müzik ve sanata olan ilginin artırılması için çeşitli adımlar atan banka sadece finansal alanda çalışmalar yapmadığını ortaya koymuş oldu.

Bir Denizbank klasiği olarak bilinen İDSO konserleri yeni yılda da hız kesmeden devam edecek. 17 Ocak Cuma günü Antonio Pirolli eşliğinde gerçekleştirilecek olan büyülü konser için geri sayım başladı. Bundan sonra da konserlerin hız kesmeden devam edeceği belirtildi.