Alternatif Bank’tan Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesabı Sahiplerine Özel Kampanya

Alternatif Bank'tan Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesabı Sahiplerine Özel Kampanya

Alternatif Bank tarafından döviz kurlarında yaşanan dalgalanma sebebiyle müşterilerin etkilenmemesi adına “Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesabı” oluşturulmuştu. Bu hesap sayesinde müşteriler birikimlerini TL olarak değerlendirebilmekteydi. Böylelikle Alternatif Bank müşterileri, kur riskine karşı birikimlerini koruyabilmekteydi.

Kur Riskine Karşı Nakit İade Kampanyası

Bunun üzerine bir yeni kampanya daha başlatan banka, kur riskine karşı korumak isteyen müşterilere nakit iade verecek.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, kampanya doğrultusunda, 3-31 Ocak tarihleri arasında Alternatif Bank’ta Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesabı açtıran müşteriler, TL birikimlerini kurdaki değişimlere karşı korumak istediğinde, 2022 sonuna kadar VOV Banka Kartı ile yapacakları alışverişlerden toplam 1.000 TL’ye varan nakit iade kazanma hakkı elde edecek.

Alternatif Bank Web Sitesini Ziyaret Edebilirler

Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat hesabı oluşturmak isteyen müşteriler, bankanın web sitesini ve şubelerini ziyaret edebiliyor.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Alternatif Bank Bireysel ve Dijital Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökay Dede şu ifadelere yer verdi:

“Bu kapsamda hayata geçirilen Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesabı, son dönemde kurlarda yaşanan dalgalanmalara karşı tasarrufları için güvenli bir liman arayan müşterilere yönelik önemli bir yatırım enstrümanı olarak öne çıkıyor. Alternatif Bank olarak, lanse edilmesinden çok kısa bir süre sonra ürünü müşterilerimize sunmaya başladık. Şimdi de Kur Korumalı TL Mevduat Hesabı için bankamızı tercih edenlere özel bir nakit iade kampanyası başlatıyoruz.”

1000 TL’ye Varan Nakit İadesi!

“Yeni kampanyamız kapsamında, 31 Ocak tarihine kadar Alternatif Bank’ta Kur Korumalı TL Vadeli Mevduat Hesabı açan müşterilerimiz, VOV Kartları ile şubat ayından itibaren yıl sonuna kadar yapacakları alışverişlerinden toplam 1.000 TL’ye varan nakit iadesi kazanabilecekler. Ayrıca çok yakın zamanda Alternatif Bank Mobil veya İnternet Bankacılığı üzerinden de bu ürüne sahip olabilecek müşterilerimiz, birikimlerini değerlendirirken avantajlı faiz oranları ve yüzde sıfır stopaj imkanından da yararlanabilecekler. Önümüzdeki dönemde de yenilikçi yaklaşımımızla bireysel müşterilerimize katma değerli çözümler sunmayı sürdüreceğiz.”