Denizbank MTV Ödemelerine 6 Taksit İmkanı Veriyor

Denizbank, 1 Temmuz 2020 ile 4 Ağustos 2020 tarihleri arasında gerçekleşecek olan MTV ödemelerine özel taksit imkanı verdiğini açıkladı. Denizbonus Bireysel ve Business Kredi Kartları ile DenizKartım uygulaması üzerinden gerçekleştirilecek olan işlemlerde, faizsiz ve ücretsiz 6 taksit imkanı sunacağını bildirdi.

Banka tarafından yapılan açıklamaya göre banka yenilikçi çalışmaları ile müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya devam edecek. Bu alanda hayata geçirilen kampanya doğrultusunda MTV (Motorlu Taşıtlar Vergisi) ve trafik para cezası ödemelerini Denizbonus Bireysel Kredi Kartları ile DenizKartım uygulamasından gerçekleştirecek kullanıcılara 6 taksit imkanı ve bankanın diğer kanalları aracılığı ile yapılacak ödemelerde ise ücretsiz ve faizsiz 3 taksit imkanı verilecek.

Denizbank Yenilikçi Çözümler Sunmaya Devam Edecek

Konuya yönelik olarak açıklama yapan Denizbank Ödeme Sistemleri ve Şube Dışı Kanallar Grubu Genel Müdür Yardımcısı Ayşenur Hıçkıran, müşterilere yönelik yenilikçi çözümler sunmaya devam edeceklerini bildirdi.

Hıçkıran, müşterilerin gerçek ihtiyaçlarından yola çıktıklarını ve hayatlarını kolaylaştırmak hedefi ile tüm kanallardan yeni hizmet modelleri üretmeyi amaçladıklarını ifade etti. Bu kapsamda çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Hıçkıran, kartla ilgili gerek borç ödeme gibi işlemlerini gerçekleştirebileceğini gerekse de kendilerine özel kampanyaları takip edebileceğini ve DenizKartım uygulamasının dijital dönüşümlerinin merkezinde yer aldığını söyledi.

Hıçkıran, “Dijital çözümlerin gitgide önem kazandığı bu dönemde yenilenen DenizKartım uygulamamızla birlikte, müşteri memnuniyetine odaklı hizmetler ve kampanyalar ile kart pazarındaki etkinliğimizi artırmaya devam edeceğiz.” dedi.