Fibabanka ve İşbir Yatak Ortaklığında 50 Bin TL’ye Varan Kredi!

Fibabanka ve İşbir Yatak Ortaklığında 50 Bin TL'ye Varan Kredi!
Fibabanka Ekosistem ve Platform Bankacılığı’ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, “Anlaşma sayesinde müşterilerimize masrafsız, sigorta bedelsiz, uygun vade fırsatlarıyla ihtiyaçlarını giderme imkanı sağlıyoruz” dedi.

Banka tarafından yapılan açıklamaya göre, İşbir Yatak ile yapılacak tüm alışverişlerde 250 TL’den 50 bin TL’ye kadar masrafsız, sigorta bedelsiz, 3 aydan 18 aya kadar varan vade seçeneğiyle kredi imkanı verildi. Bu imkandan faydalanmak isteyen kişilerin ISBIR yazıp Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaraları ile doğum tarihlerini 3422’ye göndermeleri yeterli olacaktır.

“Yüksek teknolojili ürünler ile sektöre ilişkin pek çok yeniliği ilk uygulayan markalar arasında yer alıyoruz.”

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan İşbir Holding Üst Yöneticisi (CEO) Metin Gültepe, açıklamasında şu ifadeye yer verildi:

“Yatak ve uyku konforu alanında geliştirdiğimiz yüksek teknolojili ürünler ile sektöre ilişkin pek çok yeniliği ilk uygulayan markalar arasında yer alıyoruz. Ürünlerimizin satış ve satış sonrası süreçlerinde de müşterilerimizin beklenti ve isteklerine titizlikle yaklaşıyoruz. Bu bağlamda hızlı, kolay ve güvenilir bankacılık çözümleri sunan Fibabanka ile yaptığımız iş birliği ile kullanıcılarımızın uygun vade fırsatlarıyla ihtiyaçlarını giderebilmelerini amaçladık.”

“Türkiye’nin en önemli markalarıyla iş birliği anlaşmalarımız sürüyor.”

Fibabanka Ekosistem ve Platform Bankacılığı’ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk ise şu açıklamada bulundu:

“Türkiye’nin en önemli markalarıyla iş birliği anlaşmalarımız sürüyor. Bu anlaşmaları imzalarken müşterilerimizin ihtiyaçlarını odağımıza alıyor ve buna göre hareket ediyoruz. Fibabanka olarak, servis bankacılığı alt yapımız sayesinde müşterilerimize yarattığımız imkanlarla onların finansmana ihtiyaç duydukları her an bizi hatırlamalarını amaçlıyoruz. Türkiye’nin yatak sektöründe dünyaya açılan, tüketicilerin de tercih ettiği bir marka olan yatak uzmanı İşbir Yatak ile yaptığımız anlaşma sayesinde müşterilerimize masrafsız, sigorta bedelsiz, uygun vade fırsatlarıyla ihtiyaçlarını giderme imkanı sağlıyoruz.”