Fibabanka’nın En Büyük Dijital Banka Olması Hedefleniyor!

Türk sermayeli olup yurtdışında bulunan en büyük bankalardan birisi olan Credit Europe Bank NV faaliyetlerinin 25. yılını kutluyor.  1994 yılında ilk olarak Fiba Grubu’nun iştiraki olarak Amsterdam’da kurulan Credit Europe Bank çeyrek yılını kutlarken konu hakkında Fiba Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin açıklamalarda bulundu.

Yapılan çalışmalar çerçevesinde finans ve finans dışı işlerin yarı yarıya dengelenerek tamamlandığı özellikle belirtildi. Murat Özyeğin açıklamalarında ‘Fibabanka’nın Türkiye’de gerçekleştirdiği faaliyetleri büyütmek için çaba sarf ediyoruz. Türkiye’nin önde gelen dijital bankalarından birisi olması için çalışma yapıyoruz. Hem finans hem de finans dışı çalışmalar konusunda ortak bir çalışma yapacağız’ ifadelerini kullandı.

Fibabanka 2018 yılında Finberg ile bir ortaklığa gitmişti. Bu ortaklığın yeni yılda da sorunsuz bir şekilde devam edeceği belirtildi. Finberg gece yarısı EFT yapmayı sağlayan bir sistemden oluşuyor. Diğer bankalar tarafından da sorunsuz bir şekilde kullanılabilir hale getirildiğinin özellikle altı çizildi. Fibabanka’nın önümüzdeki dönemlerde halka açılması da söz konusuyken bu konu üzerinde en az bir yıl boyunca detaylı bir çalışmanın yapılması gerektiği belirtildi.