First Hawaiian Bank Yeni Şubesini Açmaya Hazırlanıyor

First Hawaiian Bank, Waikiki’de 1958 Kalakaua Bulvarı’nda bulunan eski Yerel Hareket binasında şube açmaya hazırlandığını açıkladı. 30 Kasım 2020’da Waikiki’de bulunan Eaton Square şubesini kapatmaya hazırlanan banka, önümüzdeki günler içerisinde burada yeni bir şube açacağını ifade etti.

Müşteri alışkanlıklarının değişmesi nedeniyle Eaton Square şubesini kalıcı olarak kapatacağını belirten First Hawaiian Bank, Waikiki şubesini açma planlarının bu sonbaharda gerçekleşeceğini açıkladı. Covid-19 salgını ile birlikte müşteri alışkanlıklarında gelen değişiklik ve müşterilere daha iyi hizmet vermek amacıyla böyle bir değişim yapılacağı dile getirildi.

Geçici Olarak 25 Şube Kapatılmıştı

Yaşanan pandemi nedeniyle banka 25 adet şubesini kapatmıştı. Bu şubelerden biri de AVM’nin ikinci katında bulunan ve Eaton Meydanı’ndaki villaya bağlı olan şube idi. Bu şube ile birlikte Hawaii, Guam ve Saipan’daki şubelerde geçici olarak kapatılmıştı. Mart ayından bu yana şubeler kapalı kalmıştı.

28 Ağustos 2020 tarihinde bankadan yayımlanan bir bildiriye göre Eaton Square şubesi, 30 Kasım 2020 tarihinde bu şubenin “kalıcı” olarak kapatılacağını belirtti. Konuya yönelik olarak Banka Genel Müdür Yardımcısı ve Perakende Bankacılık Müdürü Mitchell Nishimoto şu açıklamayı gerçekleştirdi:

“Bu şubeyi kalıcı olarak kapatma kararı, salgından bu yana müşterilerimizin bizimle bankacılık yapma biçimindeki değişimlere ve 2021 sonlarında açılması planlanan Waikiki müşterilerimize hizmet verecek yepyeni bir şubenin geliştirilmesine bağlıdır. Şube çalışanları banka bünyesinde yeniden görevlendiriliyor ve bu süreçte sorunsuz bir geçiş sağlamak için müşterilerimizle birlikte çalışıyoruz.”