ING Bank Emekliler İçin Promosyon Kampanyası Başlattı

ING Bank, emeklilere özel bir kampanya başlattı. Başlatmış olduğu kampanya ile birlikte emekli maaşlarını bankadan alan müşterilere 2 bin 250 TL’ye kadar varan nakit promosyon fırsatı sunulacak.

Emekli maaşlarına yönelik promosyonlar ile gündeme gelen bankalar arasına katılan isimlerden biri de ING Bank oldu. Türkiye’deki emekli müşterileri için oluşturduğu kampanya kapsamında maaşını bankaya taşıyan her emekli vatandaşa 450 TL’ye varan nakit promosyona ek olarak Turuncu Ekstra ile 750 TL nakit ve harcama yaptıkları her ay için ise 50 TL nakit alacaklar. Böylelikle bankada 3 yıl kalma sözü veren müşteriler 450 TL ile birlikte ek bin 800 TL promosyon alarak toplamda 2 bin 250 TL’ye varan nakitten yararlanabilecekler.

Alt Tutar ve Vade Sınırı Olmayacak

Yine kampanya dahilinde Turuncu Ekstra programı içerisindeki Turuncu Hesap birikimlerine yönelik emeklilerin alt tutarları ve vade sınırları da bulunmayacak. Ayrıcalıklı faiz tutarlarından yararlanılabilecek ve internet bankacılığı ile mobil bankacılık üzerinden yapılan para transferlerinde de herhangi bir ücret alınmayacak.

Konuya yönelik açıklamada bulunan ING Bank Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Alper Gökgöz şu açıklamada bulundu:

“ING Türkiye olarak emeklilerimize çok sayıda avantaj sunuyoruz. Emekli müşterilerimiz Türkiye’deki tüm banka ATM’lerinden maaşını ücretsiz olarak çekebiliyor, vadesiz mevduat hesapları için hesap işletim ücreti ödemiyor, ING Telefon Bankacılığı ile doğrudan kendilerine özel müşteri temsilcilerimizden 7 gün 24 saat hizmet alabiliyor. Ayrıca Destek Hesap ile maaş gününü beklemeden, hesabında para olmasa bile nakit çekebiliyor. Son olarak sunduğumuz çok rekabetçi promosyon kampanyası ile emekli müşterilerimize sunduğumuz avantajları bir ileri seviyeye taşıdık. Tüm emeklilerimizi bu çok avantajlı promosyon kampanyasından yararlanmaya davet ediyoruz.”