Garanti Bankası ile Fatih Portakal Arasındaki Problem Çözüldü

Gazeteci Fatih Portakal ile Garanti Bankası arasında gerginlik yaşanmış ve bu gerginliği Portakal sosyal medya hesabı Twitter üzerinden paylaşmıştı. Sosyal medya hesabı üzerinden kredi kartına gelen yıllık 274 liralık kart aidatına tepki gösteren Portakal, “Bu para hak ettiğiniz para değil helal etmiyorum” ifadelerine yer verdiği bir paylaşım yapmıştı.

“Hem kredi kartını kullandır, hem kart harcaması yap, sonra da enayi yerine konup yıllık kart parası öde: 274 lira. Bu para hak ettiğiniz para değil GarantiBBVA, helal etmiyorum size” açıklamasında bulunan Gazeteci Portakal’a banka farklı bir çözüm yolu getirdi.

Para İade Edilecek

Garanti Bankası tarafından arandığını, yıllık aidat ödemeli kartının da iptal edileceğini belirten Portakal, banka ile arasında gelişen problemin sonucunu yine Twitter hesabı üzerinden paylaştı. “Onun yerine aidat ödemesiz kart varmış, onu gönderecekler” dedi ve sözlerine “Aklınızda olsun bütün bankaların aidat ödemesiz böyle kartları varmış. Boşuna para ödemeyiniz…” cümlelerini ekledi.

Portakal’ın pek çok takipçisi aynı problemi yaşadığını dile getirmiş ve bankayı en yüksek kart aidatına sahip olan banka olarak suçlamıştı. Aynı işlemleri yerine getireceğini belirten takipçilerine Portakal herhangi bir yorumda bulunmadı. Konuya ilişkin olarak Portakal sadece, “Garanti Bankası aradı. Mevcut yıllık aidat ödemeli kartı iptal ediyorlar. Onun yerine aidat ödemesiz kart varmış, onu gönderecekler. Aklınızda olsun bütün bankaların aidat ödemesiz böyle kartları varmış. Boşuna para ödemeyiniz…” açıklamasını yaptı.