Akbank Staj Programı 2022 Başvuruları Başladı!

Akbank Staj

Akbank Staj Programı  – Akbank tarafından yayımlanan ilana göre, henüz üniversite öğrencisi olan ve staj yapmayı hedefleyen öğrencilere özel “Akbank Staj Programı 2022” başvuruları alınmaya başladı.
İstanbul’un Avrupa ve Asya kıtasında görev alacak olan öğrenciler bu staj programı sayesinde bankacılık ve finans alanında iş tecrübesi edinebilecek.

Akbank Staj Programı 2022

Bankacılık ve finans alanında kendini geliştirmek ve kariyer yaşamına iyi bir noktadan başlamak isteyen öğrencilerin başvurabileceği bu staj programı sayesinde, henüz mezun olmadan iş hayatı tecrübesi kazanılmaktadır.

Üstelik banka staj programına dahil olan gençlere, Akbanklı olmanın ayrıcalıklarını sunmakta, çeşitli uygulama ve aktiviteler aracılığıyla iş ve kişisel gelişime ortak olmaktadır.

Başvuru Şartları

Bu staj programına başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki kriterlere uyum sağlaması gerekmektedir:

  • Örgün öğretim veren üniversitelerin lisans bölümlerinde 2., 3., 4., sınıf öğrencisi veya yüksek lisans öğrencisi olmak
  • Çok iyi derecede İngilizce bilmek

Başvuru Süreci Nasıl İlerleyecek?

Son başvuru tarihi 6 Mayıs 2022 olarak belirlenmiştir. Bu tarihe kadar adayların özgeçmişlerini aşağıda yer alan link üzerinden bankaya iletmesi gerekmektedir.

https://www.kariyer.net/is-ilani/akbank-t-a-s-akbank-staj-programi-2022-3018422