Garanti Bankası Ödeme Sistemleri Genel Müdürlüğüne Çağrı Süzer Atandı

Garanti Bankası içerisinde yeni bir atama gerçekleşti. Garanti Bankası Ödeme Sistemleri (GÖSAŞ) Genel Müdür pozisyonuna Çağrı Süzer atandı. Süzer, 2017 ile 2020 yılları arasında BBVA Amerika’da Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak kariyerine devam etmekteydi. Bonus, Miles&Smiles, American Express ve Money Card gibi markaların yer aldığı bankanın GÖSAŞ Genel Müdürlüğüne atanan Süzer, 14 yıllık bir kariyer geçmişine sahip.

Kariyer yaşamı boyunca çok uluslu şirketler içerisinde üst düzey görevleri yerine getiren yeni Genel Müdür ile ilgili olarak bankadan açıklama yapıldı. Yapılan açıklamaya göre Süzer, finans sektörü içerisinde hem Türkiye’de hem de yurt dışında satış ve pazarlama, strateji, risk yönetimi, insan kaynakları, M&A gibi birçok alanda önemli projeler yönetti.

Çağrı Süzer Pek Çok Alanda Görev Aldı

2013 ile 2017 yılları arasında Türkiye’deki ödeme sistemleri alanlarında birçok yeniliğin öncüsü olan GÖSAŞ’ta farklı pozisyonlarda görev alan Süzer, 2020 yılının Mayıs ayı itibariyle bu şirketin Genel Müdürü olarak atandı. Bu göreve getirilmeden önce 2015 yılında Garanti Ödeme Sistemleri Dijital Kanallar ve Ticari Kart’lardan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak yer aldığı da yapılan açıklamada belirtildi.

Süzer’in 2013 yılında Pazarlama Koordinatörü olarak Garanti Ödeme Sistemleri Bünyesine katıldığı da ifade edildi. Bu alanda ürün yönetimi, CRM, dijital pazarlama ve müşteri memnuniyeti süreç yönetimlerinin sorumluluğunu üstlendiği vurgulandı. 2008 ile 2013 yılları arasında ise Süzer’in global danışmanlık şirketi olan McKinsey’de Kıdemli Danışman ve Proje Müdürü olarak görev yaptığına değinildi. Yeni Genel Müdür’ün kariyer yaşamına 2006 yılında Danone şirketinde FMCG alanında satış ve ticari pazarlama yöneticiliği yaparak başladığı da belirtildi