Türkiye Finans Zorunlu Üniversite Staj Programı Başvuruları!

Türkiye Finans Zorunlu Üniversite Staj Programı Başvuruları!

Türkiye Finans Katılım Bankası tarafından yayımlanan yeni ilana göre, “We Staj Programı” başvuruları alınmaya başladı. Bu program dahilinde, staj yapma zorunluluğu bulunan üniversite öğrencilerine, profesyonel iş yaşamı ve banka uygulamaları için deneyim sunulacak. Böylelikle üniversite öğrencileri, kariyer yaşamına staj yaparak başlayabilecek.

Banka tarafından sunulan staj programı sayesinde, öğrenciler Türkiye Finans Katılım Bankası’nın iş süreçlerine dahil olabilecek. Profesyonel iş hayatını deneyimleme imkanına kavuşan öğrenciler, finans sektöründeki iş yaşamını, takım çalışmasını ve bankacılık uygulamalarını birebir görebilecek.

We Staj Programı Görev ve Sorumlulukları

Türkiye Finans Katılım Bankası We Staj Programı içerisinde yer alacak olan stajyerler, yetkinlikleri ve ihtiyaçları doğrultusunda banka içerisinde online olarak görevlendirilecektir. Stajyerler, 08:30 ile 17:30 saatleri arasında 20 iş gününü zorunlu staj yaparak tamamlayacaktır.

Türkiye Finans We Staj Programı Başvuru Şartları

Staj programına başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki kriterlere uyum sağlaması gerekmektedir:

  • Zorunlu stajı bulunan üniversite öğrencileri için tercihen iktisat, İşletme, Ekonomi, Bankacılık ve Finans, İstatistik, Ekonometri vb. bölümlerinde öğrenci olmak
  • Bankacılık sektöründe kariyer hedeflemek

Son Başvuru Tarihi Ne Zaman?

Banka tarafından adaylar için son başvuru tarihi 16 Nisan 2022 olarak belirlenmiştir. Bu tarihe kadar staj yapma zorunluluğu bulunan öğrenciler, aşağıdaki link üzerinden başvuru yapabilmektedir. Özgeçmiş içerisinde fotoğraf yer alması zorunludur. Fotoğrafsız başvurular kabul edilmeyecektir.

https://www.kariyer.net/is-ilani/turkiye-finans-katilim-bankasi-a-s-we-zorunlu-universite-staj-programi-2998642