Garanti Bankası’nın Şubesi Karantinaya Alındı

Garanti Bankası’nın Şanlıurfa’daki şubesi karantina altına alındı. Emniyet Caddesi üzerinde bulunan şubede, bir personelin koronavirüs testi yaptırması ve test sonucunun pozitif çıkması üzerine banka bugün itibari ile geçici bir süreliğine kapatıldı.

Personellere Uyarı Yapıldı

Şanlıurfa’nın Haliliye İlçesi’nde bulunan Garanti Bankası’nın, bugün saat 14.12 sularında karantina altına alındığı ve banka personellerine de uyarı yapıldığı açıklandı. Koronavirüs belirtilerine sahip olan personele test yapılması ve testin pozitif çıkması, şubenin geçici süre ile kapatılmasına neden oldu.

Bankada çalışan personelin çeşitli şikayetlerinin değerlendirildiği ve bu personel ile yakın temas halinde bulunan personellerin 14 gün boyunca kendi evlerinde karantina altında kalması gerektiği bilgisi geçildi.

Banka şubesinde görevli olan personellere de test yapıldı. Koronavirüs belirtileri gösteren personel dışındaki çalışanların testleri ise negatif çıktı. Bankadaki personeller tarafından ortaya atılan iddialara göre şube müdürü, salgın tehlikesi karşısında şubeyi ilaçlatmamıştı. Bu iddianın ortaya atılmasına karşılık henüz bankadan bir açıklama yapılmadı. Testi pozitif çıkan personelin ise hastanede tedavi altına alındığı bilgisine ulaşıldı.