Garanti BBVA Çalışanlarına Wellbeing Programı Düzenledi

Garanti BBVA Çalışanlarına Wellbeing Programı Düzenledi
Garanti BBVA tarafından çalışanlarına özel olarak fiziksel, zihinsel ve sosyal açıdan yaşam kalitelerini yükseltmeleri adına “İYİ Bak Kendine” Wellbeing Programı düzenlendi. Banka, çalışanlarının yaşam kalitesine katkı sağlayacak programı hayata geçirdi.

Garanti BBVA tarafından yapılan açıklamaya göre, bu programın hayata geçirilmesindeki temel amaç; insan yaşamındaki değişen koşullar karşısında esnekliği korumak, iş-özel yaşam dengesini kurmak ve tüm çalışanlarının esenliğini artırmak.

Mobil Uygulamadan Erişim

Mobil uygulama üzerinden çalışanlar diledikleri zamanda diledikleri yerden programa erişim sağlayabilecek. Çalışanlar uygulama ile birlikte, 8 seans ücretsiz diyetisyen, 12 seans özel spor eğitmeni hizmetinden faydalanabilecekler. Programda yer alan uzmanların derslerine katılım sağlanabilecek. Ek olarak, iyi yaşam alanındaki uzmanların videolarına, makalelerine ve webinar’larına da erişim kolaylaşacak.

Wellbeing Programı kapsamında tek tuşla Çalışan Destek Hattı hizmetine de 7 gün 24 saat boyunca personeller ulaşabilecek. Böylelikle Garanti BBVA çalışanları, hem kendileri hem de aileleri için yıl boyunca uzman klinik psikologlardan 8 seans yüz yüze veya online danışmanlık alabilecek.

“Tüm çalışanlarımız için kişiselleştirilmiş ve çok kapsamlı bir iyi yaşam programı sunuyoruz.”

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Garanti BBVA Yetenek ve Kültür İş Ortaklığı ve İşe Alım Direktörü İlke Badraslı Temel konuşmasında şu sözlere yer verdi:

“Garanti BBVA’nın insan kaynağına yönelik her uygulamasının temelinde çalışan deneyimini her geçen gün daha iyi bir noktaya taşımak yer alıyor. Amacımız, çalışma arkadaşlarımızın parçası olmaktan mutluluk duyacağı bir kültürü yeni uygulamalarla pekiştirmek, iş-özel yaşam dengesini sağlıklı bir şekilde sürdürmek. Adını İş Yaşam ilişkisinin ilk harflerinden alan İYİ markamızın altında hayata geçirdiğimiz İYİ Bak Kendine wellbeing programımız da bu amaca hizmet ediyor. Türkiye’nin önde gelen sağlık kurumlarından ve wellbeing uzmanlarından aldığımız hizmetle tüm çalışanlarımız için kişiselleştirilmiş ve çok kapsamlı bir iyi yaşam programı sunuyoruz.”