Garanti BBVA ile HAVAŞ Otobüslerinde Ödeme Kolaylığı!

Garanti BBVA ile HAVAŞ Otobüslerinde Ödeme Kolaylığı!
Garanti BBVA ile HAVAŞ otobüslerinde gerçekleştirilecek kredi kartı ve banka kartı ödemelerinde, anlaşmalı tüm bankaların kartları kullanılabilecek. Bankaya ait Android POS’lar sayesinde HAVAŞ kullanıcıları ödemelerini kredi ve banka kartı ile hızlı ve kolay bir şekilde yapabilecek.

Gerçekleştirilen iş birliği sayesinde Adana, Ankara, Antalya, Bodrum, Dalaman, Elazığ, Erzincan, Gaziantep, Gazipaşa, Hatay, İzmir, Konya, Mardin, Ordu, Giresun, Samsun, Sivas, Şanlıurfa ve Trabzon havalimanlarındaki HAVAŞ otobüslerinde kredi kartı veya banka kartı ile ödeme yapılabilecek.

HAVAŞ Otobüslerinde Ödeme Kolaylığı

Banka tarafından yapılan açıklamaya göre, HAVAŞ ile gerçekleştirilen iş birliği sayesinde, HAVAŞ otobüslerinde nakit olarak da yapılabilen biletleme ve tahsilat işlemleri, yeni nesil PAX Android POS cihazları üzerinden de işlem görecek. Böylelikle müşteriler, banka ya da kredi kartlarıyla otobüs içerisinde ödemelerini kolayca yapma imkanına sahip olacak.

Konu ile ilgili görüşlerini paylaşan Garanti BBVA Ödeme Sistemleri Üye İşyeri ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Özgür Altan, sundukları yenilikçi ürün ve hizmetlerle kart kullanıcılarının hayatını kolaylaştırmanın her zaman en büyük öncelikleri olduğunu ifade etti. Altan açıklamasına şu ifadelerle devam etti:

“Türkiye’de yıllar önce ilk temassız kart ve ilk sanal POS altyapısını sunan kurum olarak, iş yerlerimizin temassız ve hatta fiziksel bir POS cihazı olmadan ödeme almasını sağlayan CepPOS uygulamasını iki yıl önce hayata geçirmiştik. HAVAŞ ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği sayesinde artık havalimanı yolcuları, ulaşımlarında temassız olarak kartla ödeme seçeneğinden de faydalanmış olacak. Garanti BBVA Ödeme Sistemleri olarak, kart kullanıcılarını ve işletmeleri yeniliklerle buluşturmaya, hayatlarına değer katacak yenilikçi ürün ve hizmetler tasarlamaya devam edeceğiz.”