Şekerbank Sodexo Üye İş Yerlerine Avantajlı Destek Paketi Sundu

Şekerbank Sodexo Üye İş Yerlerine Avantajlı Destek Paketi Sundu

Banka tarafından yapılan açıklamada, yeme-içme ve gıda sektöründe faaliyet gösteren işletmelere özel bir destek paketi hazırlandığı belirtildi. Yapılan iş birliği doğrultusunda Sodexo bünyesindeki 80 bin hizmet noktasından oluşan üye iş yeri ağı için 3 ay taksit ertelemeli finansman desteği ve birçok avantaj sunuldu.

Şekerbank 3 Ay Ötelemeli Finansal Destek Sunuyor

Banka tarafından sunulan 3 aya kadar ödemesiz dönem seçeneğinden yararlanmak isteyen işletme sahiplerinin talepleri doğrultusunda, aylık yazarkasa POS, sabit POS, mobil POS aidatlarında da indirim hakkına sahip olacaklar. İşletme sahipleri kredi başvurusunu diledikleri yerden www.sekerbank.com.tr adresinden veya tüm Şekerbank şubelerinden yapabilecekler.

“Sodexo üye iş yerlerinin artan maliyetlerine destek olmak istiyoruz.”

Açıklamada görüşlerine yer verilen Şekerbank KOBİ, Perakende ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri Türkiye ile şirketin 81 ili kapsayan üye iş yeri ağı için oldukça geniş kapsamlı bir iş birliği gerçekleştirdik. Dönemin zorlu koşullarını dikkate alarak web üzerinden kredi başvurusuna imkan sağlarken 3 aya kadar ödemesiz dönem avantajı sunduk. Sodexo üye iş yerlerinin artan maliyetlerine destek olmak istiyoruz. Finansman dışında pek çok avantaj içeren iş birliğinden işletmelerin fayda sağlayacağına inanıyoruz. Şekerbank olarak işletmelere her türlü desteği vermek ve sağladığımız faydaları çok yönlü olarak artırmak için yenilikçi yöntemler geliştirmeye devam ediyoruz.”