Vakıfbank Ticari Mobil Bankacılık Kullananlara Özel Yeni Uygulamasını Tanıttı!

Vakıfbank, Ticari Mobil Bankacılık uygulamasını kullanan müşterileri için yeni özelliğini tanıttı. Ticari Mobil Bankacılık kullanan ticari müşteriler, yeni uygulama ile birlikte barkodla vergi ödemeden çek senet işlemlerini ve kredi işlemlerini “online” olarak gerçekeleştirebilecekler.

Vakıfbank tarafından yapılan açıklamaya göre, piyasa içerisindeki ihtiyaçları karşılamak ve piyasa ihtiyaçlarına uygun yenilikçi çözümler geliştirmek için çaba sarf ediliyor. Bu çaba ile birlikte müşteriler için en uygun pratik çözümler ve bankacılık hizmetleri verilmeye çalışıyor.

Daha önce Ticari İnternet Bankacılığı üzerinde yenileme yapan banka, Ticari Mobil Bankacılık üzerinde de değişime giderek alt yapısını güçlendirdi ve arayüzünü de kullanıcı dostu haline getirdi. Böylelikle Ticari Mobil Bankacılık uygulamasının işlem menüsü de gelişmiş oldu.

Dijital Kolaylaştırır

VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı Ferkan Merdan, banka olarak “Dijital kolaylaştırır” yaklaşımını benimsediklerini ifade etti. Müşteri talep ve beklentilerini en uygun çözümlerle birleştirdiklerini, ürün ve hizmetlerinin sayısının da her geçen gün arttığını ve dijital dünya ile birlikte dinamik kaldıklarını söyledi.

Merdan açıklamasında şu sözlere yer verdi:

“Bu yaklaşımımızla Ticari Mobil uygulamamızın altyapısını güçlendirerek işlem setini zenginleştirdik. Yeni arayüzüyle ticaret erbabının işlerini daha kolay, hızlı ve güvenli hale getirdik. Böylece VakıfBank Ticari Mobil ile bankamızın ticari hayatı kolaylaştıran önemli bir kilometre taşını daha eklemiş olduk.”

Yenilenen Ticari Mobil Bankacılık ile birlikte müşteriler aşağıdaki işlemleri mobil cihazlarından ya da tabletleri üzerinden (iOS ve Android fark etmeksizin) yapabilecekler:

  • Döviz işlemleri
  • Üye iş yeri ve kredi işlemleri
  • Vergi ve SGK ödemeleri
  • Ticari kredi kartları ile nakit avans
  • Peşine taksit
  • Sözünle kazan
  • Kart borcu ödemesi