Garanti BBVA Management Trainee İlanı Yayımladı!

Garanti BBVA Management Trainee

Garanti BBVA tarafından yayımlanan ilana göre, 2021 yılında mezun olan ya da üniversitede 4.sınıf öğrencisi veya yüksek lisans yapan kişiler, banka içerisinde Management Trainee olma imkanına kavuşuyor! Bunun için adayların öncelikle Talent Day’e katılması gerekiyor.

Talent Day Nedir?

Talent Day içerisine katılmak için adayların öncelikle;  Başvuru yapması, başvurusu onaylanan adayların İngilizce Sınavı, Genel Yetenek Sınavı, Kişilik Envanteri ve İngilizce Video Kayıt oluşturması gereklidir. Bu program içerisinde bireylere

  • Garanti BBVA tarafından sunulan gelişim fırsatları,
  • Genel Müdürlük birimleri içerisinde profesyoneller ile birebir tanışma imkanı,
  • Vaka çalışmalarına katılma,
  • Ekip çalışması içerisinde uyumlu olabilmek adına takım çalışması içerisinde yer alma,
  • İlham veren konuşmalara katılma,
  • İşe alım ve kariyerinle ilgili konularda Yetenek ve Kültür ekibi ile Soru & Cevap seansına katılma,

imkanı verilmektedir.

Garanti BBVA Management Trainee Başvuru Şartları

Talent Day için başvuru yapmak isteyen kişilerin üniversite 4.sınıf ya da yüksek lisans öğrencisi veya 2021 yılında mezun olması gerekmektedir. Bunun dışında adaylardan herhangi bir şekilde başvuru kriteri aranmamaktadır.

Başvuru gerçekleştirirken “Video Kayıt” aşamasında “Garanti BBVA Genel Müdürlük birimlerinden hangilerinde çalışmak isterdin?” sorusu yöneltilmektedir. Bununla birlikte adayların birim seçimi yapması, bu birimlere yönelik video çekerek soruyu cevaplandırması gerekmektedir.

Talent Day programından başarı ile ayrılan kişilere işe alım mülakatı greçekleştirilecektir.

Son Başvuru Tarihi Ne Zaman?

Garanti BBVA tarafından oluşturulan Management Trainee ilanı için son başvuru tarihi 4 Mart 2022 olarak belirlenmiştir. Adaylar bu tarihe kadar aşağıda yer alan link üzerinden başvurularını gerçekleştirebilmektedir.

https://www.linkedin.com/jobs/view/2887588688/