Garanti BBVA Shop & Fly ile 285 Milyon TL Mil Kazandırdı

Garanti BBVA Shop & Fly ile 285 Milyon TL Mil Kazandırdı
Garanti BBVA Ödeme Sistemleri Pazarlama-Ürün Yönetimi ve Pazar Ortaklıkları Genel Müdür Yardımcısı Ulaş Erdur tarafından yapılan açıklamaya göre, bankanın 3 yıl içerisinde, müşterilerin kullanımına sunmuş oldukları Shop & Fly büyük bir ilgi gördü. Erdur açıklamasında, “Yaklaşık 3 yıl önce müşterilerimizin kullanımına sunduğumuz Shop&Fly bu sürede oldukça büyük ilgi gördü” dedi.

3 Yılda 28,5 Milyar Mil Kazandırdı

Garanti BBVA’nın uçuş ve alışveriş keyfini fırsata dönüştüren kredi kartı Shop & Fly, 3 yıl içerisinde yaklaşık 25 milyon TL (28,5 milyar TL) mil kazandırdı. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre Shop & Fly bu yıl, 3. yılını kutluyor. Mil kazanma koşullarını son derece kolay tutan Shop & Fly, 1 TL alışveriş için 1 mil kazanım sunuyor.

1 TL alışverişe 1 mil sunan kredi kartı, her 100 mili de 1 TL olarak sayıyor. Böylelikle kart sahipleri biriktirmiş oldukları miller ile ne kadar harcama yaptıklarını da hesaplayabiliyor.

Yüzbinlerce Uçak Bileti Satıldı

Shop & Fly kredi kartı sayesinde yüzbinlerce uçak biletinin satıldığına da dikkat çeken banka, kazandırmış olduğu mil miktarının yaklaşık olarak 15 milyar mili (152 milyon TL) olduğunu belirtti. 3 yıl boyunca BonusFlaş üzerinden 450’den fazla kampanyaya katılan kart sahipleri, daha çok mil kazanma ayrıcalığını yaşamış oldu. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre en çok uçuş yapılan iller ise İzmir, Antalya, Bodrum, Trabzon ve Adana olarak açıklandı.

Banka, BonusFlaş ile her ay yapılan pek çok kampanyayla birlikte müşterilerin binlerce mil kazanmaya devam edeceklerini de ifade etti. Kart sahipleri, her ay 7 bin 500 TL alışveriş yaparak alışverişlerinden en az 7 bin 500 mil kazanabilecek. Tüm bunlara ek olarak kampanyalara katılarak ekstra 10 bin mil kazanma şansı ve yılda 5 yurt içi gidiş-dönüş uçak bileti kazanma hakkı yakalayabilecekler.

Garanti BBVA ile 52 Restoranda İndirim Hakkı

Shop & Fly bir tek uçuşlar için değil otel, araç-ev-tekne kiralama gibi seyahat hizmetleri için de kullanılabiliyor. Seyahat hizmetlerinin yanı sıra kazanılan miller seyahat dışı alanlarda da kullanılabiliyor. Her 100 mil 1 TL olacak şekilde kullanıma sunulduğu için, belirli marka ve mekanlarda kart sahipleri indirimden faydalanabiliyor. Shop & Fly sahipleri, Türkiye çapında anlaşmalı 52 restoranda da indirim hakkını kullanabiliyor.

“Kazandırdığımız millerle önümüzdeki dönemde de fark yaratmaya devam edeceğiz”

Garanti BBVA Ödeme Sistemleri Pazarlama-Ürün Yönetimi ve Pazar Ortaklıkları Genel Müdür Yardımcısı Ulaş Erdur konuyla ilgili olarak şu açıklamayı gerçekleştirdi:

“Uçmayı kolay hale getiren kartımız sayesinde müşterilerimize 3 yıl boyunca çok iyi oranlarda ve takip etmesi çok kolay şekilde mil kazanma ve kullanma fırsatı sunduk. Geriye dönüp baktığımızda, kart sahiplerine bu kadar kısa sürede 285 milyon TL’lik bir değer yarattığımızı görüyoruz. Shop&Fly kredi kartını tercih ederek daha fazla mil kazanmak isteyen müşterilerimiz, bu kazanımlarını ister seyahatleri isterlerse de alışverişleri için kullandılar ve kullanmaya devam ediyorlar. Shop&Fly ayrıcalıklarıyla seyahatseverlerin seyahat ve alışveriş deneyimini üst seviyeye taşımaya, kazandırdığımız millerle önümüzdeki dönemde de fark yaratmaya devam edeceğiz.”