Garanti BBVA Müfettiş Yardımcısı İlanı Yayımladı!

Garanti BBVA Müfettiş Yardımcısı İlanı Yayımladı!

Garanti BBVA tarafından “Müfettiş Yardımcısı” pozisyonu için personel alımı yapılacağı duyuruldu. Deneyimli ya da deneyimsiz tüm adaylar ilana başvuru yapabilecek. Başvuru sahiplerinin tamamı 8 Nisan’da gerçekleşecek olan “Talent Day – Teftiş Kurulu” etkinliğine katılım sağlayabilecek!

Müfettiş Yardımcısı Görev ve Sorumlulukları

Bir banka içerisinde görev alacak olan Müfettiş Yardımcısı, bankanın yurt içi ya da yurt dışı şube ağını ve iştiraklerini düzenlemek ve kontrol etmekle yükümlüdür. Böylelikle bankanın tüm faaliyetlerini, yerel veya uluslararası düzenlemeler gerçekleştirmektedir. Yine bankanın iç kural ve düzenlemelerini esas alarak uluslararası standartlara uygun bir şekilde faaliyet akışının yürütülmesini sağlar. Sektör içerisindeki uygulamalara dikkat eder. Bu uygulamalara ait risk odaklı denetim anlayışıyla denetleme yapar ve gerektiğinde inceleme ya da soruşturma çalışmalarını yürütür.

Garanti BBVA Müfettiş Yardımcısı Başvuru Şartları

Garanti BBVA tarafından yayımlanan Müfettiş Yardımcısı ilanına başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki kriterlere uyum sağlaması gerekmektedir:

  • 4 yıllık lisans eğitimini tamamlamak ya da 2019 ve sonrasında mezun olmak
  • Eğer öğrenci olarak başvuru yapılıyor ise en geç Temmuz 2022 yılında mezun olmak
  • İngilizceyi aktif bir şekilde kullanabilmesi ve iletişim kurabilmesi
  • Öğrenmeye daima hevesli olmak
  • Dikkatli, mantıklı ve sorgulayıcı olmak
  • İletişim alanında güçlü olmak
  • Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilmesi
  • Takım çalışmasına yatkın olmak
  • Problemleri kısa zamanda çözüme ulaştırabilmesi (Analitik düşünme yeteneği)
  • Başvuru yapacak olan erkek adayların askerlik görevlerini yerine getirmiş ya da Ağustos 2023 yılına kadar tecil ettirmiş olması
  • Banka tarafından daha önce gerçekleştirilen Müfettiş Yardımcısı ve/veya Bilgi Teknolojileri Müfettiş Yardımcısı alım süreçlerinin mülakat aşamasında elenmemiş olmak

Başvuru Süreci Nasıl İlerleyecek?

Adayların ilk olarak başvurularını gerçekleştirmesi gereklidir. Banka tarafından belirlenen başvuru süreci sırası ile şu şekilde gerçekleşecektir:

  1. Başvuruların tamamlanması
  2. İngilizce Sınavı
  3. Genel Yetenek Sınavı ve Kişilik Envanteri
  4. Video Kayıt
  5. Bilim Sınavı

Başvurularını tamamlayan her aday 8 Nisan 2022 tarihinde gerçekleşecek olan “Talent Day – Teftiş Kurulu” etkinliğine davet edilecektir. Katılım tamamen isteğe bağlı olarak gerçekleşmektedir. Etkinliğe katılan adaylara Teftiş Kurulu’nun çalışma prensipleri anlatılacaktır.

Garanti BBVA Müfettiş Yardımcısı Son Başvuru Tarihi Ne Zaman?

Banka tarafından belirlenen son başvuru tarihi 15 Şubat 2022 olarak yer almıştır. Bu tarihe kadar aşağıdaki link üzerinden başvurular aktif bir şekilde kabul edilmektedir.

https://www.linkedin.com/jobs/view/2888579111