Garanti BBVA Ticari Şube Staj Programı Başvuru İlanı Yayınlandı!

Garanti BBVA bankası Ticari Şube Staj Programı için başvuru ilanını yayınlandı. Öğrenciler için düzenlenen programda, iş deneyimi bulunmayan adaylara uzman kişiler ile tanışma fırsatının yanı sıra staj sonrasında istihdam imkanı da veriliyor. Garanti BBVA’nın İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa ve Gaziantep’te bulunan ticari şubelerinden birinde “Müşteri İlişkileri Temsilcisi” pozisyonunda görevlendirilmek üzere staj sonrasında “Sales Trainee” olarak istihdam olanağı tanınıyor.

Garanti BBVA Ticari Şube Staj Programı Başvuru Şartları

Banka tarafından açılan staj programına başvuru şartları aşağıdaki gibi yer alıyor:

  • İleri seviyede İngilizce dil bilgisine sahip olmak
  • İngilizce dil bilgisini yazılı ve sözlü olarak iyi derecede kullanmak
  • Örgün eğitim veren üniversiteler içerisinde 3., 4. veya Yüksek Lisans öğrencisi olmak

Bu kriterlere uygun olduğunu düşünen adayların Garanti BBVA’nın kariyer sitesi üzerinden başvurularını iletmesi gerekiyor. Adaylara öncelikle online olarak genel yetenek sınavı uygulaması yapılacak. Online Genel Yetenek Sınavı sonrasında banka tarafından Online Yabancı Dil Bilgisi (İngilizce) Sınavı uygulanacak. Her iki sınavdan da başarılı olan adaylar yine online olarak gerçekleştirecek sözlü mülakat aşamasına (Videolu Mülakat) geçecek. Buradan başarılı olan adaylar staj programına dahil edilecek.

Banka tarafından açılan staj programına başvuru yapmak isteyen adayların 30 Nisan 2020 tarihine kadar başvurularını bankaya iletmesi gerekiyor. Başvuru yapan adaylara banka, iletişim bilgileri aracılığı ile tüm sınav ve mülakat bilgilerini ulaştıracak. Adaylar Garanti BBVA Kariyer sayfası üzerinden de başvuru sürecini takip edebilecek.

  • Garanti BBVA Ticari Şube Staj Programı başvuru linki:
    https://kariyer.garantibbva.com.tr/public/Announcement.aspx