Garanti BBVA Yeniden ‘En İyiler’ Ödülünü Aldı

Garanti BBVA şimdiye kadar yapmış olduğu çalışmalarla birlikte yeniden ‘En İyiler’ ödüllerine layık görüldü. Dijital bankacılık sektöründe bayrağı bir an olsun elden bırakmayan Garanti BBVA bu süreçte dünyanın en saygın iş ve finans dergilerinden birisi olan World Finance tarafından değerlendirilerek 2 farklı alanda ödüle layık görüldü.

World Finance tarafından düzenlenen ‘Dijital Bankacılık Ödülleri 20109’ adı altında üçüncü kez ‘En İyi Bireysel Dijital Banka’ seçildiği tespit edildi. Daha önceki dönemlerde de dijital bankacılık alanında defalarca ödüle layık görülmüştü. Yine yapılan değerlendirmeler sonrasında Garanti BBVA Mobil ‘En İyi Mobil Bankacılık Uygulaması’ ödülünü alarak bir adım ön plana çıkmış oldu. World Finance dergisi tarafından yapılan değerlendirmeler sonrasında 2 farklı ödüle birden layık görülmesinin ardından bankalar arasında pek çok kategoride en iyisi olduğunu kanıtlamış oldu.

Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Didem Dinçer Başer konu hakkında değerlendirmelerde bulundu. Açıklamalarında ‘Dünyanın önde gelen finans ve iş yaşamı dergilerinden olan World Finance tarafından üç yıldır ödüle layık görülüyoruz. Bu noktada en iyi dijital banka olduğumuzu defalarca kanıtlamış oldu. Bu ödüle layık görüldüğümüz için son derece mutluyuz. Müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmak için adımlar atıyoruz. Dijital bankacılık platformumuz ile birlikte bundan sonraki dönemlerde en iyisi olmak için harekete geçiyoruz.’ Dedi.