Yapı Kredi Yeni Yıl Ağacıyla Okullara Destek Olacak

Yapı Kredi 75. Yılını kutlarken bu süreç içerisinde çeşitli sosyal sorumluluk projelerine destek vermeye devam ediyor. Yıl bitmeden Yapı Kredi yeni bir sosyal sorumluluk projesi ile birlikte gençleri ve çocukları sevindirmeye devam ediyor.  Yapı Kredi Bankacılık Üssü’nde her yıl geleneksel olarak yılbaşı ağacı kuruluyor. Dev yılbaşı ağacının tamamı bu yıl kitaplardan oluşturuldu. Yapı Kredi tarafından 10 bin kitap satın alındı. 31 Aralık tarihinden sonra satın alınan tüm kitapların 30 farklı okula gönderilmesi bekleniyor.

Proje çerçevesinde dev kitaplardan oluşturulan yılbaşı ağacının sökülmesinin ardından tüm kitaplar 20 ilkokul, 4 ilkokul ve 6 farklı liseye dağıtılacak.

Yapı Kredi kurulduğu ilk günden bu yana sadece finans ve bankacılık alanında değil aynı zamanda kültür sanat alanında da çeşitli projelere ve çalışmalara yer vermeye çalışıyor. Her yıl çeşitli sosyal sorumluluk projeleri düzenlemeye özen gösteren banka topluma değer katmaya devam ediyor. Bu yılbaşı döneminde banka, Genel Müdürlük Binası ve Bankacılık Üssü kapılarını sivil toplum kuruluşlarına açıldı. Pek çok farklı sivil toplum kuruluşunun stant açtığı ve renkli görüntülere ev sahipliği yaptığı belirlendi. Yapı Kredi çalışanları da bu yıl sevdiklerine almak istedikleri hediyeleri, stantlarda sergilenen hediyelerden seçmeyi tercih ettiler.