Garanti BBVA’dan Türkiye’de Bir Yenilik Daha!

Garanti BBVA'dan Türkiye'de Bir Yenilik Daha!
Garanti BBVA tarafından yapılan açıklamaya göre, Garanti BBVA CepPOS, hızlı ve güvenli ödeme aldığı kartlar arasına Türkiye’de ilk kez American Express logosunu ekledi! Böylelikle CepPOS kart kullanıcıları, American Express kredi kartları ile hızlı ve güvenli ödeme alma imkanına sahip olacak.

Dijital Ödeme Sistemlerinde Yenilikçi Çözümler

Dijital ödeme sistemlerinde yenilikçi çözümler sunan banka, Android işletim sistemine sahip olan cep telefonlarını temassız POS cihazına çeviren CepPOS uygulamasını devreye almıştı. Banka bu uygulamanın üstüne yenilikler eklemeye ve müşteri ihtiyaçlarına göre girişimci adımlar atmaya devam ettiğini gösterdi.

Tüm Kartlardan Ödeme İmkanı

Sunulan yeni imkan ile birlikte, Garanti BBVA CepPOS sahibi üye iş yerleri; POS cihazlarının kurulum ve bakımına gerek kalmadan, mobil cüzdanlardan ve temassız kartlardan hem temassız işlem limitine kadar şifresiz hem de 350 TL temassız ödeme limiti üzerindeki alışverişler için şifreli işlem kabul edebilecek duruma geldi. Böylelikle CepPOS üye iş yerleri, tüm kartlardan ve tutar fark etmeksizin işlem gerçekleştirme imkanına sahip oldu.