Garanti BBVA’nın CepPOS’u Artık Tüm İş Yerlerinde!

Garanti BBVA'nın CepPOS'u Artık Tüm İş Yerlerinde!
Dijital ödeme sistemlerinde oldukça yenilikçi davranan Garanti BBVA, son olarak Android cep telefonlarını temassız bir POS cihazına çeviren CepPOS ürününü tanıtmıştı. Öncelikle belirli müşterilerinin kullanımına sunan banka, artık tüm şahıs şirketlerinin CepPOS kullanabileceğini açıkladı.

Böylelikle Garanti BBVA üyesi olan ya da olmayan tüm işletmeler, CepPOS uygulamasını indirebilecek ve kurulum beklemeden anında kullanabilecek. Aldıkları ödemeler de hesaplarına hemen yansıyacak.

‘Türkiye’de yıllar önce ilk temassız kart ve ilk sanal POS altyapısını sunan kurum”

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Garanti BBVA Ödeme Sistemleri (GÖSAŞ) Üye İşyeri ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Özgür Altan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

‘Türkiye’de yıllar önce ilk temassız kart ve ilk sanal POS altyapısını sunan kurum olarak, iş yerlerimizin temassız ve hatta fiziksel bir POS cihazı olmadan ödeme almasını sağlayan CepPOS uygulamasını üç yıl önce hayata geçirmiştik. Bugün binlerce üye iş yeri, cep telefonlarına indirerek anında kullanmaya başladıkları CepPOS uygulamasıyla, iş süreçlerinde kolaylık ve verimlilik kazanıyorlar.

Gerçekleştirdiğimiz yeni güncelleme sayesinde Android cep telefonlarını temassız POS cihazına çeviren CepPOS ürünümüzü şimdi şahıs şirketi olan iş yerlerimizin de kullanımına açtık. Artık Garanti BBVA üyesi olsun olmasın tüm işletmeler uygulamamızdan yararlanabilecek. Garanti BBVA müşterilerini yeniliklerle buluşturmaya, hayatlarına değer katacak yenilikçi ürün ve hizmetler tasarlamaya devam edeceğiz.”