Garanti BBVA’nın da İş Birliği ile 14. Kadın Girişimcisi Yarışması Başvuruları Başladı

Garanti BBVA’nın, Ekonomist Dergisi ve Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) iş birliğiyle bu sene 14.’sünün düzenleneceği Türkiye’nin Kadın Girişimcisi Yarışması başvuruları başladı.

Garanti BBVA’nın yaptığı açıklamaya göre, yarışmaya katılmak isteyenler, ‘www.garantibbvakadingirisimci.com’ adresi üzerinden 15 Aralık 2020’ye kadar form doldurmaları gerekiyor. ‘Türkiye’nin Kadın Girişimcisi’ ödülünün sahibi 75 Bin TL kazanacak. ‘Gelecek Vaat Eden Kadın Girişimci’, ‘Yöresinde Fark Yaratan Kadın Girişimci’ ve ‘Türkiye’nin Kadın Sosyal Girişimcisi’ ödüllerini kazananlar ise 50 bin TL kazanacak.

Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı olan Cemal Onaran, “Yolculuğumuz boyunca sahada edindiğimiz deneyim ve gözlemlerimiz bize gösterdi ki cesaretlenme ve kendi hikayelerini duyurabilme kadın girişimcilerin en büyük motivasyon kaynağı.

O nedenle, kadın girişimcilerin motivasyonunu güçlü kılmak, onları cesaretlendirmek adına 14 yıldır paydaşlarımızla birlikte Türkiye’nin Kadın Girişimcisi Yarışması’nı sürdürmenin haklı mutluluğunu yaşıyoruz. En önemlisi de rol model ve ilham kaynağı olan binlerce kadın girişimcinin başarı hikayesini tüm Türkiye’ye duyurmamız. Bu yıl da girişimci ruhları hiç sönmeyen, hayal eden, vazgeçmeyen, azim gösteren ve attıkları cesur adımlarla diğer kadın girişimcilere de rol model olmak isteyenleri bu yarışmaya katılmaya, bizlerle başarı hikayelerini paylaşmaya davet ediyoruz.” dedi.

Türkiye’nin Kadın Girişimcisi Yarışması’nın ödül töreni 5 Mart 2020 tarihinde gerçekleştirlecek.