Halkbank Teknokent Destek Paketi’ni Tanıttı!

Halkbank Teknokent Destek Paketi'ni Tanıttı!
Halkbank, Teknokent Girişimci Kredisi’ni tanıttı. Banka bu kredi ile Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Kanunu kapsamında kurulan teknokent ve teknoparklarda faaliyet gösteren girişimcileri desteklediğini ifade etti. Oluşturulan kredi paketi kapsamında girişimcilere, 750 bin TL limitli ve 60 aya kadar vadeli finansal imkânlar sağlanacağı belirtildi.

Teknokent Girişimci Kredisi içerisinde Paraf ticari kredi kartı, ticari kredili mevduat hesabı ve teminat mektubu da  müşterilerinin kullanımına hazır hale getirildi.

Teknokent Destek Paketi ile 750 bin TL’ye Kadar Kredi!

Halkbank tarafından yapılan açıklamada, banka müşterisi olmak isteyen girişimcilere, 750 bin TL’ye kadar kredi sunulacağı belirtildi. Girişimcilerin bu finansal destekle birlikte, Ar-Ge harcamaları, mal, hizmet veya ekipman alımları, personel maaş ödemeleri, kira ödemeleri başta olmak üzere projelerini ilerletme noktasındaki ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri ifade edildi.

Oluşturulan kredi desteğinde azami 12 ay anapara ödemesiz dönem olduğu, toplamda 60 aya kadar vade imkanın bulunduğu da belirtildi.

1 Yıl Boyunca İşlem Ücreti Yok!

Teknokent Destek Paketi’nden yararlanan girişimciler, internet ya da mobil şubeden gerçekleştirecekleri EFT/havale işlemlerinden ve ticari kredi kartlarından 1 yıl boyunca işlem ücreti ödemeyecek. Ek olarak POS kullanımlarında da 6 ay boyunca ücret alınmayacak.