İş Bankası Kolay İK ile Dijital İş Birliği Yaptı

İş Bankası, bulut tabanlı insan kaynakları yönetimi olan teknoloji girişimi Kolay İK ile KOBİ ve işletmelere çalışanlarının maaşlarını tek tuş kullanarak ödeme kolaylığı sunma yolunda bir iş birliği sağladı. Çalışan maaşlarını, izinlerini, bordrolarını ve performans süreçlerini tek bir ekrandan takip etme kolaylığı sunan Kolay İK, insan kaynakları yönetiminin dijital ortama taşımasına ön ayak olmuştu. Söz konusu bulut tabanlı girişim, şimdi de İş Bankası ile iş birliği içerisinde!

Kolay İK İş Bankası ile Öde Tuşunu Getiriyor

İş Bankası ile yaratmış olduğu iş birliği sonucunda bu insan kaynakları girişimi, bünyesine “İş Bankası ile Öde” tuşunu getiriyor. KOBİ ve işletmelerin operasyonel maliyetlerini büyük ölçüde düşüren bu girişimcilik örneği, İş Bankası müşterisi olan işletmelerin, çalışanlarının maaşlarını tek tuş ile ödemelerini, performanslarını izlemelerini, yaklaşan izin günlerinin takibini vb. bir işletme için gerekli olan şeyleri takip etme kolaylığı sunuyor. İş Bankası müşterisi olan işletmeler için tek tuşla ödeme kolaylığı, söz konusu iş birliği ile yürürlüğe girdi.

Söz konusu girişimcilik ve sağlanan iş birliği hakkında Türkiye İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Sezen;

“Her yerde bankacılık vizyonumuz doğrultusunda, müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştıracak yenilikçi hizmetlerin hayata geçirilmesinde dijital işbirliklerin önemli olduğuna inanıyoruz. Bunun somut bir örneği olan Kolay İK iş birliğiyle; işletme ve KOBİ’lerimizin mevcut durumda manuel yöntemlerle yürüttüğü maaş ödeme bilgilerini hazırlama ve iletme süreci otomatik hale gelirken, ödeme işlemi ise ‘İş Bankası ile Öde’ butonuyla Kolay İK üzerinden ayrılmadan hızlı ve güvenli şekilde tamamlanabilir duruma geldi. Benzer şekilde, dijital işbirliği modelleri üzerinden müşterilerimize sunduğumuz deneyimleri sürekli iyileştirmek, hayatı kolaylaştırmak ve verimlilik artışı sağlamak için yenilikçi hizmetler sunmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.