HSBC Bank Genel Başvuru İlanı Yayımladı!

Merkezi Londra’da bulunan HSBC Bank, 1990 yılından bu yana bankacılık faaliyetlerini ve hizmetlerini yerine getirmektedir. Banka; kurumsal bankacılık, yatırım bankacılığı, bireysel bankacılık ve birikim yönetimi alanlarındaki hizmetlerini başarılı bir şekilde gerçekleştirmektedir. Özellikle yurt dışı ile bağlantılı olan kişilerin en çok tercih ettiği bankalardan biri olan HSBC Bank, Avrupa, Asya-Pasifik bölgesi, Kuzey ve Güney Amerika, Ortadoğu ve Afrika olmak üzere 66 ülkede hizmet vermesiyle de bilinmektedir. Bu da bankanın hem yurt içi hem de yurt dışı olmak üzere bankacılık kariyer imkanı sunduğu anlamına gelmektedir. Eğer sen de yurt dışına açılan bir bankacı olmak istiyorsan, bu ilan tam da sana göre!

Günümüz rakamlarına göre 3 bin 800 adet şubesi bulunan bankanın bünyesinde yer alarak hayallerini gerçekleştirmek istemez misin? Üstelik bu ilana başvuru yapmak için herhangi bir deneyime de sahip olman gerekmiyor… Peki başvurmak için ne yapman gerektiğini biliyor musun? O halde yazının devamını dikkatli okumalısın!

HSBC Bank Genel Başvuru Nasıl Yapılır?

Uluslararası alanda faaliyet gösteren ve dünyanın en büyük bankacılık ve finans kuruluşlarından biri olan HSBC Bank tarafından yayımlanan genel başvuru ilanına HSBC Bank’ın resmi web sitesi üzerinden ya da Kariyer.net sitesindeki adresinden ulaşarak tamamlayabilirsin ya da yazımızın hemen devamında bulunan linke tıklayarak başvurunu hemen gerçekleştirebilirsin.

Başvurunu yapmadan önce genel başvuru için aranan şartları bilmen gerekiyor. Ulusal ve uluslararası bir yapıya sahip olan banka içinde kariyer yapma imkanına sahip olmadan önce etkili bir CV’ye ihtiyacın olduğunu unutma! CV içerisindeki bilgilerini tam ve doğru bir şekilde yazmalısın. İletişim bilgilerin üzerinden seninle iletişim kurulacağı için iletişim bilgilerinde herhangi bir hata yapman, elindeki fırsatı kaçırmana neden olabilir. Özgeçmişindeki fotoğrafın son 6 ay içerisinde çekilmiş ve yüzünü gösteren net bir fotoğraf olmasına da dikkat et. Fotoğrafı olmayan ya da iletişim bilgileri hatalı olan başvurular direkt olarak reddedilmekte!

HSBC Bank Genel Başvuru ilanına başvuru yapman için tecrübe sahibi olmana gerek olmadığını biliyor muydun? Tecrübeli ya da tecrübesiz tüm adaylar, bu ilana başvuru yapabilmekte. Söz konusu “Genel Başvuru” olduğunda yeni mezun olan adayların ön planda tutulduğunu da bilmelisin. Banka tarafından belirlenen diğer şartlar ise aşağıdaki gibi yer almakta:

  • Üniversitelerin lisans eğitimi veren İktisadi ve İdari Bilimleri, Fen Edebiyat veya Mühendislik Fakültelerinden mezun olmak veya tercihen İdari Bilimler alanında Yüksek Lisans yapmak
  • Sözlü ve yazılı iletişim alanında ileri seviye İngilizce bilmek
  • Yaşam boyu öğrenme anlayışına sahip olmak
  • Yenilikçi, gelişime açık, esnek ve öğrenme isteğine sahip olmak
  • Güçlü iletişim ve sunum becerilerine sahip olmak
  • Takım çalışmasına yatkın olmak
  • Analitik düşünce yapısına sahip olmak ve stratejik düşünebilmek
  • Stres ve baskı altında bile pratik çözümler üretebilecek, stres ve zaman yönetiminde başarılı olabilecek
  • Potansiyel olarak kendisini lider görmek ve daima iç motivasyonu yüksek tutmak

HSBC Bank Genel Başvuru linki:

  • https://www.kariyer.net/is-ilani/hsbc-bank-a-s-genel-basvuru-2439005