HSBC Türkiye Dış Ticaret İşlemleri İçin Yeni Dijital Uygulamasını Sundu!

HSBC Türkiye Dış Ticaret İşlemleri İçin Yeni Dijital Uygulamasını Sundu!
HSBC Türkiye tarafından yapılan açıklamaya göre, banka müşterileri için yeni bir hizmet daha oluşturdu. Sunulan bu hizmetle birlikte müşteriler, ıslak imzaya, baskılı dokümana, kurye kullanmaya ya da beklemeye gerek duymadan dijital hizmet aracılığıyla işlemlerini yapabilecek.

HSBC Türkiye Dış Ticaret İşlemleri İçin Beklemeye Son

Banka tarafından sunulan dijital hizmet sayesinde müşteriler nerede olursa olsun dış ticaret işlemlerini gerçekleştirirken internet bankacılığını kullanabilecekler. Bu sayede müşteriler kolay bir şekilde  ıslak imzaya, basılı dokümana, kurye kullanımı ve beklemeye gerek kalmadan çok daha hızlı hizmet alabilecekler.

“Müşterilerimize daha pratik, hızlı ve daha da iyi bir müşteri deneyimi sağlıyoruz”

Konuyla ilgili olarak görüşlerini bildiren HSBC Türkiye Kurumsal Bankacılık’tan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Caner Işlak, yeni dijital hizmetle birlikte müşterilerin daha etkin bir operasyonel akışa geçmelerine destek olduklarını ifade etti. Işlak açıklamasında şu sözlere yer verdi:

“Diğer yandan, müşterilerimizin bankamızla sistem üzerinden paylaştığı talimatlar uzmanlarımız tarafından kontrol edilerek işleme alınmaya devam edecek. Bu kapsamda HSBC’nin deneyimli dış ticaret kadrosunun sunduğu desteği dijital işlemlerin hızıyla birleştirmiş oluyoruz. Yeni uygulamamızla, müşterilerimize daha pratik, hızlı ve daha da iyi bir müşteri deneyimi sağlıyoruz. Ürünümüz ayrıca, çalışanlarımızın müşterilerimizle daha kaliteli zaman geçirmeleri ve onların farklılaşan finansal ihtiyaçlarına çözümler sağlamaları için de ek zaman yaratıyor.”