ING Türkiye ile Hepsiburada Ortaklığında Satıcılara Özel Avantaj Paketi!

ING Türkiye ile Hepsiburada Ortaklığında Satıcılara Özel Avantaj Paketi!
ING Türkiye ve Hepsiburada ortaklığında, satıcılara özel avantajlı paket tanıtıldı. Hepsipartner İş Ortağım platformu üzerinden banka ile iş birliği yapıldı. Yapılan iş birliği ile ilgili olarak ING Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Öcal Ağar, “İşletmelere desteğimizi kesintisiz olarak sürdürmek ve finansal olarak onların yanında olmak için çalışmaya ve yenilikçi ürünlerimizle müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştırmaya devam edeceğiz” dedi

ING KOBİ Anında Kredi ile 60 aya varan vade seçeneğiyle avantajlı faiz oranları

Hepsipartner İş Ortağım üzerinden işletmelerini geliştirme imkanı bulan satıcılara, ING aracılığı ile “ING Kobi Anında Kredi” seçeneği sunuldu. Böylelikle satıcılar, ING KOBİ Anında Kredi ile nakit ihtiyaçlarını karşılamak için 7 gün 24 saat boyunca, ING Mobil’den veya Internet Bankacılığından kredi başvurusunda bulunabilecekler.

Buna ek olarak, vade sorunu olmadan günlük birikim yapma imkanı bulan KOBİ e-Turuncu Hesap’ı ilk kez açan Hepsiburada satıcılarına özel Hoş Geldin Faizi avantajı da verilecek.

İlk kez KOBİ e-Turuncu Hesap açan şahıs işletmeleri ise 90 gün boyunca Hoş Geldin Faizi ve sonrasında da Ekstralı Faiz oranları ile daha fazla yararlanabilecekler.

Hepsiburada satıcısı olan müşterilere 3 ay boyunca koşulsuz olarak KOBİ POS Ekstra’nın avantajından faydalanabilecekler. POS yazılım, donanım ve bakım hizmeti ücreti olmadan aylık 50 bin TL ciroya kadar yüzde 0,79 ertesi gün tek çekim üye iş yeri ücretinden yararlanabilecekler.

“Zahmetsiz bankacılık anlayışımız doğrultusunda, inovatif ürün ve hizmetler geliştirerek pazarı dönüştürmeye devam ediyoruz.”

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan ING Türkiye Tüzel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Öcal Ağar, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Zahmetsiz bankacılık anlayışımız doğrultusunda, inovatif ürün ve hizmetler geliştirerek pazarı dönüştürmeye devam ediyoruz. Şubelere de kalıplara da sığmayan bankacılık anlayışımızla müşterilerimize kalıpların dışında hayatın içinde çözümler sunuyoruz. ING KOBİ Dijital ile işletme sahiplerine sadece dijital kanallarımız üzerinden sunduğumuz ürün ve fırsatları barındıran avantajlı bir dünya sağlıyoruz. Ayrıca, şahıs işletmelerine işlerinin başından ayrılmadan uçtan uca dijital bir deneyim yaşatarak ING’li olma imkanı sunuyoruz.

Dijital, esnek ve farklı avantajlarla dolu ürünlerimizle müşterilerimizi desteklemeyi ve finansal kaynaklara erişimlerine katkı sağlamayı ülke ekonomisinin gelişimi açısından oldukça önemli buluyoruz. Bu kapsamda, Hepsiburada ile iş birliği gerçekleştirmekten ve Hepsiburada satıcılarına özel avantajlar sunarak işlerini geleceğe taşımalarına katkı sağlamaktan dolayı ayrıca mutluyuz. İşletmelere desteğimizi kesintisiz olarak sürdürmek ve finansal olarak onların yanında olmak için çalışmaya ve yenilikçi ürünlerimizle müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştırmaya devam edeceğiz.”