ICICI Bank Müşterilerine Maaş Hesaplarında Yenilik!

ICICI Bank maaş hesabı bulunan müşterileri için bir yenilik getirdi. Maaş hesabı bulunan müşteriler bu yenilik ile birlikte anında kredi mevduat elde edebilecek. Banka, müşterilerinin net maaşlarının üç katı kadar kredi limiti sunacak.

Özel sektörde yer alan müşterileri için borç veren banka, maaş hesabı bulunan müşterileri için şubeyi ziyaret etmeden ve herhangi bir sözleşme imzalamalarına gerek kalmadan kredi onayı alabilecekleri bir yenilik getirdi. Bunun için bir tesis kuran ve Insta Flexicash olarak adlandırılan yeni sistem, bankanın internet bankacılığı aracılığıyla ulaşılabilir düzeyde. İnternet bankacılığı kullanan müşteriler böylelikle anında kredi başvurusu yapabilecek ve kredilerine kavuşabilecek.

ICICI Bank 48 Saatte Kullanıma Açacak

ICICI Bank müşterisi olan ve maaş hesabı bulunan kişiler kredileri onaylandıktan sonra 48 saat içerisinde limitlerini kullanabilecekler. Kredili mevduat ürünü olarak sunulan bu yenilikte faiz oranı, müşterinin fiili meblağsı üzerinden hesaplanacak.

Konuya yönelik olarak açıklama yapan ICICI Bankası Teminatsız Varlıklar Başkanı Sudipta Roy, “Koronavirüs pandemisinin test süreleri boyunca, bu yeni tesisin maaşlı müşterilerimizin çeşitli harcamalara yönelik likidite ihtiyaçlarını sorunsuz bir şekilde yönetmelerine yardımcı olacağını düşünüyoruz” dedi.

Krediyi kullanmak isteyen müşterilerin yapması gerekenler ise şu şekilde belirtildi:

  1. İnternet bankacılığı hesabına giriş yapın.
  2. Teklifler bölümüne tıklayın.
  3. Kredi başvurularınızı kontrol edin ya da başvuru yapın.