ING Bank Türkiye Genel Müdürü Alper Gökgöz Oldu

ING Bank Türkiye Genel Müdürlüğüne daha önce Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı görevini yürüten Alper Gökgöz atandı. ING Bank Türkiye içerisinde 2012 yılından beri Bireysel Bankacılık alanında pek çok farklı pozisyonda görev alan Gökgöz, 1 Ocak 2018 yılından beridir Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcılığı yapıyordu.

ING Bank Türkiye’ye Alper Gökgöz Liderlik Edecek

Söz konusu atama durumu konusu ile alakalı olarak ING Grubu Rekabetçi ve Büyüme Odaklı Ülkeler Başkanı Aris Bogdaneris;

“Dijital bankacılık stratejisiyle güçlenmeyi hedeflediğimiz Türkiye’de, Gökgöz’ün bu alandaki deneyiminin bundan sonrası için de önemli değer yaratacağına inanıyoruz” açıklamalarında bulundu.

Bunun yanı sıra ataması gerçekleşen Alper Gökgöz durumu ile alakalı olarak;

“8 yıldır parçası olduğum ING Türkiye’ye liderlik edecek olmaktan büyük gurur ve heyecan duyuyorum” ifadelerini kullandı.

ING Türkiye Genel Müdürlüğüne atanan Gökgöz, dijital bankacılık alanında önemli katkıları bulunmuş bir isim. Dijital kanalların en yeni teknolojiler ile bir araya getirilmesi ile beraber gelişimine öncülük etti.

ODTÜ Elektrik ve Elektronik Mühendisliği mezunu olan Gökgöz, işletme yüksek lisansını ise Harvard Business School’dan aldı. Gökgöz son olarak Stanford Üniversitesi’nde Yönetici Liderlik programını tamamladı.