ING İş Hayatındaki Sınırlarını Çalışanları İçin Kaldırıyor!

ING İş Hayatındaki Sınırlarını Çalışanları İçin Kaldırıyor!
ING İş Hayatındaki Sınırlarını Çalışanları İçin Kaldırıyor!

ING çalışanları yeni yıl ile birlikte sevdiklerine daha fazla zaman ayırabilecekler. Ayıca mesleki ve kişisel alanda gelişmeleri ve potansiyellerini gerek keşfetmeleri gerekse ortaya çıkarmaları için banka 4 yeni modeli gün yüzüne çıkaracak. ING çalışanları 1 Ocak 2021 itibarıyla hayata geçecek proje ile daha mutlu ve başarılı olabilecek.

Banka çalışanlarına sunduğu uygulama modellerine 4 yeni modeli ekliyor. İmkan olarak hem esnek çalışma saatleri uygulayacak hem de uzaktan çalışma modelini devreye sokacak. Çalışanların imkanları arasında, tamamen uzaktan çalışmanın yanı sıra, ayın bir haftası ya da üç ila dört gün çalışmak mümkün.

Bankacılık Sektöründe Bir İlk

ING çalışanlarının hem iş hayatını hem de özel hayatlarının sunduğu imkanlar ile daha sağlıklı bir duruma getirecek gibi görünüyor. Esnek çalışma modelleri FlexING uygulamaları dahilinde geliştirilerek bankacılıkta bir ilk olarak öne çıkıyor. ING Bank’ın yeni 4 modeli arasın da Flexi 365, İstanbul’daki Genel Müdürlük ve Kahramanmaraş’taki Operasyon Merkezi’nde en uygun şekilde tüm çalışanlarını kapsayacak.

Çalışanların görevinin ve iş kolunun sürece uygun olması durumunda haftanın 5 günü de uzaktan çalışabilme imkanları bulunuyor. Yeni yıl ile hayata geçireceği model sayesinde çalışanları hangi şehirde olduğu fark etmeksizin gerçekleştirecek. Diğer bir model ise Ayda Bir Haftam Flexi olarak öne çıkıyor. Genel Müdürlük çalışanlarına özek bu model bir hafta uzaktan, geri kalan sürede ise ofisten çalışma imkanı sunuyor.

Haftam 3 Gün Flexi ve Haftam 4 Gün Flexi

Haftam 3 Gün Flexi ve Haftam 4 Gün Flexi modelinde ise Türkiye genelinde tüm çalışanlar yararlanabilecekler. Bu modeli tercih eden çalışanlar kendilerine, kişisel gelişimlerine ve sevdiklerine vakit ayırabilecekler. ING Türkiye İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Meltem Kalender Öztürk, “Önce kendin, sonra ING’li olursun” yaklaşımı ile kalıcı bir uygulama başlattıklarını dile getirdi. Öztürk, “İşin ihtiyaçları karşılandığı sürece herkesin, her zaman ve her yerden esnek çalışabileceğine inanıyoruz. Artık ING’liler, işlerinin doğası ve regülasyonlar izin verdiği ölçüde farklı bir çalışma modeline geçebilecek, böylece kendilerine, sevdiklerine daha fazla zaman ayıracak, kişisel ve mesleki gelişimlerini artırabilecekler.” dedi.

Önce Kendin, Sonra ING’li Olursun!

Öztürk, “Uzaktan çalışma modeli ülkemizde pandemi ile birlikte gündeme geldi, ancak ING çalışanları bu şekilde çalışmaya son derece alışkın. Çünkü biz, işin ihtiyaçları karşılandığı ve uymamız gereken regülatif gereklilikler, yasal sorumluluklar yerine getirildiği sürece her zaman ve her yerden esnek çalışılabileceğine inanıyoruz.

Sektörde fark yaratan esnek çalışma uygulamalarımızın ardından, bu alandaki liderliğimizi sürdürecek yeni modellerimiz üzerine pandemi döneminden önce çalışmaya başlamıştık ve şimdi, FlexING programı kapsamında duyurduğumuz yeni çalışma modelleriyle sektörde bir ilke daha imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz.”

1 Ocak 2021’den İtibaren

Çalışanların mutlu ve özgür hissettikleri verimli bir çalışma ortamı olmasını önemseyen, çeşitliliği destekleyen ve sürekli gelişime inanan bir politika benimsiyoruz. FlexING adını verdiğimiz esnek çalışma modellerimize geçtiğimiz aylarda bir yenisini eklemiş, çalışanlarımızın yaz boyunca diledikleri yerden çalışabilmelerine olanak tanımıştık. 1 Ocak 2021’den itibaren geçerli olacak dört yeni model ise dönemsel değil, kalıcı olarak hayatımızda yer alacak.

Artık ING’liler, işlerinin doğası ve regülasyonlar izin verdiği ölçüde farklı bir çalışma modeline geçebilecek, böylece kendilerine, sevdiklerine daha fazla zaman ayıracak, kişisel ve mesleki gelişimlerini artırabilecekler. Bu uygulamalar, Türkiye’nin en çok çalışılmak istenen ve en sevilen kurumları arasında yükselme hedefimize katkı sağlıyor.” dedi.