ING Türkiye Yüzde 0,79 Faizli İhtiyaç Kredisi Veriyor

ING Türkiye, bireysel ihtiyaç kredisi faiz oranlarını güncelledi. Banka, ihtiyaç kredisi faiz oranlarını aylık yüzde 0,79 oranına düşürdü. 60 aya kadar varan vade seçeneklerinin bulunduğu ihtiyaç kredisine ING müşterisi olan ya da olmayan tüm vatandaşlar başvuru yapabiliyor.

Nakit ihtiyacının artış yaşadığı bugünlerde, sürdürülebilir bankacılık anlayışı için ING Bank, müşterilerinin yanında olmaya devam ediyor. Kolay, zahmetsiz, her yerden ve anında kredi imkanı sunan banka, faiz oranlarını düşürerek müşterilerinin yanında olduğunu gösterdi.

Krediyi başvuru yapmak isteyen müşteriler ING Mobil ya da “ing.com.tr” adresi üzerinden işlemlerini yapabiliyor. Kredi başvurusu onaylanan müşteriler ATM, İnternet Şubesi ya da Mobil Uygulama aracılığı ile kredilerini anında kullanmaya başlayabiliyor.

ING Türkiye GMY Gökgöz Açıklama Yapyı

Konuya yönelik olarak açıklama yapan ING Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Alper Gökgöz , “Salgın dolayısıyla içinde bulunulan koşulları ve yaklaşan Ramazan Bayramı’nı da göz önünde bulundurarak müşterimiz olan veya olmayan tüm bireylere ihtiyaç kredisi sağlamaya karar verdik.” dedi. Faiz oranlarının yüzde 0,79’a düşürülmesi ve vade seçeneğinin 60 aya kadar uzatılması ile ilgili olarak açıklamasında şu sözlere yer verdi:

“Bununla birlikte, bankacılık lisansına sahip bir teknoloji şirketi olma vizyonumuzla bireysel ihtiyaç kredi başvurularını şubeye gitmeden, ING Mobil veya ING İnternet Şubesi’nden hızlı ve pratik bir şekilde gerçekleştirme imkanı sunuyoruz. Önümüzdeki dönemde de bireylere, kurumsal müşterilerimize ve ekonomimize katkı sağlayacak çalışmalarımıza devam edeceğiz.”