Garanti BBVA ‘Efsane Cuma İndirimleri’ İçin Kampanya Başlattı

Garanti BBVA tarafından düzenlenen yeni bir kampanya sonrasında, kredi kartları özelinde ekstra uçuş milleri ve ekstra puanlar kazanacakları belirlendi. Kasım ayının sonuna kadar geçerli olan kampanya dahilinde Efsane Cuma alışverişleri için müşterilere çeşitli fırsatlar tanınacak. Garanti ödeme sistemleri, kasım ayında geleneksel hale gelen alışveriş indirimleri olarak bilinen ‘Efsane Cuma’ indirimleri için bol bonus vermeyi vadediyor.

Bonus kart sahipleri, 27-30 Kasım tarihleri arasında internet üzerinden üye iş yerlerinden yapılacak olan 2 harcamaya 200 lira, 4 harcamaya 20 lira olmak üzere toplamda 400 liralık bonus kazanacağı belirlendi. Özellikle BonusFlaş kartları üzerinden kampanyaya katılan kişiler için Shop&Fly kredi kartı sahipleri için 21 ile 30 Kasım tarihleri arasında giyim, aksesuar, kozmetik ve elektronik alanda her 200 lira ve üzerindeki alışverişlerde 2 bin 500 mil ve toplamda 5 bin mil hediye verilecek.

Miles&Smiles American Express sahipleri ise 28 Kasım ile 1 Aralık tarihleri arasında internet üzerinde tek seferde yapılacak 250 lira ve üzeri alışverişlerde her alışveriş için 250 mil olmak üzere toplamda 500 mil hediye edecek.

American Express Card sahipleri ise bu süreçte 25 Kasım ile 31 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek giyim, kozmetik, aksesuar alışverişleri dahilinde 350 lira ve üzerindeki her 6 harcama için 10 bin MR puan olmak üzere toplamda 60 bin MR puan hediye vereceğini açıkladı. Kampanyalardan yararlanmak için Garanti BBVA internet şubesi, şubeleri ya da mobil bankacılık üzerinden bilgi alabilirsiniz.