ING’den İstanbulkart’a Bakiye Yükleme Kolaylığı!

ING'den İstanbulkart'a Bakiye Yükleme Kolaylığı!
ING Bank Türkiye sayesinde İstanbul’da toplu ulaşımı kullanan müşterilere özel bir yenilik getirildi. Banka, BELBİM Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri AŞ ​​​​​​​ ile iş birliği gerçekleştirdi. Oluşturulan yeni hizmet ile birlikte ING müşterilerine, mobil uygulama üzerinden İstanbulkart’a bakiye yükleme kolaylığı sunmaya başladı.

Herhangi bir yükleme noktası ile temas etmeye gerek yok!

Konuyla ilgili olarak banka tarafından yapılan açıklamaya göre, daha kolay bir bankacılık deneyimini sunmak adına bankanın mobil uygulaması olan ING Mobil’e yeni özellikler eklenmesi hedefleniyor ve bu alandaki çalışmalar devam ediyor. İstanbulkart’a bakiye yükleme kolaylığı sağlayan banka, müşterilerinin herhangi bir yükleme noktasına temas etmesine gerek kalmadan, İstanbulkart numarasıyla ya da İstanbulkart’ın üzerindeki karekodu okutarak ING Mobil üzerinden bakiye yükleme işlemini gerçekleştirmelerini sağlıyor.

ING Mobil kullanan müşteriler, İstanbulkart bilgilerini sistem içerisine kaydederek, işlemlerini daha hızlı bir hale de getirebilecek. Böylelikle kaydedilen kartlara hızlı bir şekilde bakiye yüklemesi yapılabilecek. Müşteriler bu işlem için hem vadesiz hesaplarını hem de kredi kartlarını kullanabilecek.

İlk yükleme tutarı kadar nakit ya da bonus hediyesi

ING Mobil üzerinden İstanbulkart bakiye yüklemesi gerçekleştiren müşterilere özel olarak, ilk yüklemelerinin tutarı kadar nakit ya da bonus hediye verilecek. Kampanya çerçevesinde İstanbulkart yüklemelerini vadesiz hesaptan yapan Turuncu Ekstra’lılara ilk yüklemeleri kadar nakit hediye verilecek. ING kredi kartları ile bakiye yükleme işlemini yapan müşterilere ise ilk yüklemeleri kadar bonus aktarılacak.