Halkbank’tan 6 Ay Geri Ödemesiz ve 36 Ay Vadeli Kredi

Halkbank'tan 6 Ay Geri Ödemesiz ve 36 Ay Vadeli Kredi
Halkbank'tan 6 Ay Geri Ödemesiz ve 36 Ay Vadeli Kredi

Halkbank 6 ay geri ödemesiz ve 36 ay vade ile kredi sunacak. Kamu Personel’inde yer alan habere göre banka nakit ihtiyacı olan ve tatil yapmak isteyenlere 6 ay geri ödemesiz kredi vereceğini açıkladı. Ayrıca 36 ay vadeli kredi kapsamında devlet bankaları arasında önemli olan Halkbank, 3 ay geri ödemesiz ve 15 ay vadeli kredi imkanı da sunuyor.

Önemli bir devlet bankası olan Halkbank kredisi hakkında açıklama yaptı. Halkbank tarafından yapılan açıklama, “Bankamızdan maaş alan Emekli ve Bordro24 müşterilerimiz ile Bankamız BES müşterilerinin anlaşmalı seyahat firmalarından yapacakları tatil ve seyahat harcamalarının finansmanını sağlamak amacıyla 10.000 TL’ye kadar 6 ay ödemesiz 36 ay vade Tatil Destek Kredi Paketi hizmete sunulmuştur. Bankamızla Tatil Destek Paketi kapsamında turizm sektöründeki anlaşmalı üye işyerlerinden yapacağınız tatil alışverişlerinizde Paraf/Parafly ile 3 ay ödemesiz, 15 ay vade farksız taksit imkanı sunulmaktadır.” şeklinde gerçekleşti.

9 Ay Sonra Ödenebilecek!

Halkbank tatil kredisi için, “Bankamız ile anlaşmalı seyahat acentelerinden yapacağınız tatil paketi satın alım işlemlerinizde konaklama bedeli azami 8.000 TL olmak üzere, toplam 10.000 TL’ye kadar 6 ay ödemesiz 36 ay vade seçeneğiyle kredinizi kullanabilirsiniz. Kredi tutarının %80’i konaklama bedeli olarak acenteye iletilecek olup, kalan %20’lik kısmı tatil harcamalarında kullanılmak üzere hesabınıza aktarılacaktır.” cümlelerini paylaştı. Taksit ödemelerinin 9 ay sonra başlayacağı kredi kapsamında “Kredinin 1. taksiti acente ve 2. taksiti Bankamız tarafından ödenecek. Taksit ödemeleriniz ise 9 ay sonra başlayacaktır. Bu kapsamda kullanacağınız kredinin faizi aylık %1,21 oranına denk gelmektedir.” şeklinde açıklama yapıldı.

Tatil kredisi anlaşmalı olan seyahat firmaları aracılığı ile gerçekleşirken, kredinin değerlendirilmesi ardından sonuçların SMS ile bildirileceği de haberdeki detaylar arasında yer alıyor. Onaylanan krediler ise başvuru tarihi itibarıyla 72 gün içerisinde Halkbank Mobil Şube üzerinden ya da Halkbank İnternet Şubesi’nden kullanılmaya başlanabilecek.